Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

14/11/2019

Banca March inaugura un nou centre de negoci a la plaça Federico Moyúa de Bilbao

  • Amb aquesta nova obertura, Banca March reforça el seu compromís per desenvolupar al País Basc el model de negoci de l'entitat, especialitzat en gestió patrimonial i assessorament a empreses, amb un enfocament especial en l'empresa familiar i la família empresària.
  • En el nou emplaçament s'agrupen les tres grans àrees del banc —Banca Patrimonial, Banca Comercial i Privada, i Banca Corporativa—, de manera que tots els clients de la zona seran atesos de manera integral i especialitzada en un centre únic.
  • El local compta amb més de 800 metres quadrats de superfície, repartits en dues plantes.

Banca March inaugura un nou centre de negoci al número 8 de la plaça Federico Moyúa de Bilbao. Amb aquesta obertura, es reubiquen i unifiquen les dues oficines —Marqués del Puerto i Gran Via de Don Diego López de Haro— que ja hi havia a la capital biscaïna.

El nou centre respon al model de negoci únic i no replicable que desenvolupa Banca March, basat en les relacions a llarg termini, una oferta de productes exclusius, l'assessorament personalitzat d'alta qualitat per part de professionals excel·lents i una qualitat de servei superior. Tot això, sobre la base d'una filosofia de creixement conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general que inspira a Banca March, l'únic banc de propietat 100% familiar des de la seva fundació el 1926.

En el nou emplaçament s'agrupen les tres grans àrees del banc -Banca Patrimonial, Banca Comercial i Privada, i Banca Corporativa-, de manera que tots els clients de la zona seran atesos de manera integral i especialitzada en un centre únic.

José Luis Acea, conseller delegat de Banca March, ha assenyalat: "El 2012 ens vam comprometre a desenvolupar al País Basc el nostre model de negoci especialitzat en gestió patrimonial i assessorament a empreses, amb una orientació específica cap a l'empresa familiar i la família empresària, basat en el creixement conjunt d'empleats, accionistes, clients i la societat en el seu conjunt. L'obertura d'aquest nou centre de negocis a la plaça Moyúa reforça la nostra vinculació amb un mercat en el qual el model de negoci de Banca March coincideix amb l'esperit emprenedor, la gestió prudent i la filosofia de llarg termini que ha caracteritzat i caracteritza als empresaris, a les famílies empresàries i a les empreses familiars d'aquesta terra".

El local ocupat per Banca March està situat en una de les zones més emblemàtiques de la ciutat, la coneguda com a plaça El·líptica, al bell mig de Bilbao. L'espai es divideix en una planta baixa de 130 metres quadrats, on se situen la recepció, una sala de reunions i la zona de gestió interna, i una planta superior d'uns 600 metres quadrats, repartits en cinc sales. El centre de negoci té una capacitat per a 33 llocs de treball.

El 2015, Banca March va iniciar la remodelació de la seva xarxa d'oficines per transformar-les en centres de negoci, cosa que ha suposat reubicacions i millores importants en el disseny i la localització d'alguns dels seus emplaçaments, a més de l'adaptació a la nova imatge definida a finals de 2014. Es pretén, principalment, posar a disposició dels clients espais moderns i còmodes, dotats d'una tecnologia d'avantguarda, on poder brindar l'atenció personalitzada i l'exclusivitat en el tracte que sempre ha caracteritzat Banca March. En aquest sentit, els nous centres de negoci es distingeixen per les grans dimensions, les línies elegants i els espais diàfans

Cercador de notícies

Fi del contingut principal