Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

20/02/2020

Banca March i l'EFCA tanquen un acord per promoure el desenvolupament de l'empresa familiar a les Canàries

  • Amb la signatura d'aquest conveni, Banca March referma el compromís amb les Illes Canàries i les seves empreses familiars.    

Banca March i l'Associació de l'Empresa Familiar de les Canàries (EFCA) han signat un conveni de col·laboració per estrènyer relacions, unir esforços i potenciar i dinamitzar els contactes i les col·laboracions ja existents entre totes dues organitzacions.

Els encarregats de signar el conveni van ser Javier Galarraga, director territorial de les Canàries de Banca March, i Alicia Martinón, presidenta de l'EFCA.

A través d'aquest acord es vol contribuir a l'enfortiment de l'empresa familiar a la societat canària, donar-ne a conèixer la importància com a font de riquesa i ocupació —es calcula que l'empresa familiar a les Canàries representa aproximadament el 90 % del teixit empresarial—, impulsar l'estudi acadèmic de la seva problemàtica específica, així com potenciar i aprofitar les sinergies existents entre els sectors financer i empresarial.

La signatura del conveni s'emmarca dins de les diferents activitats que es van desenvolupar durant les trobades que el president de Banca March, Juan March de la Lastra, va mantenir amb els empresaris familiars de les Canàries durant els dies 4 i 6 de febrer.

Després de la signatura de l'acord, Javier Galarraga va manifestar la seva satisfacció i va posar en relleu el model de negoci no replicable de Banca March, únic banc 100 % familiar del sistema financer espanyol, que aspira a convertir-se en el banc de referència per a empreses familiars i famílies empresàries a Espanya: «L'any passat es van complir 30 anys de la nostra presència a les Canàries. Hem acompanyat la societat canària en el formidable desenvolupament que ha experimentat en els darrers temps. La nostra forta implantació en aquesta terra fa que acords com el que hem signat avui tinguin un significat especial. Som un banc familiar no cotitzat, sense conflicte d'interès, amb gairebé un segle d'història. Tenim una posició immillorable per brindar als nostres clients el millor i més especialitzat assessorament en la gestió del seu patrimoni i el de les seves empreses. El nostre model es basa en una visió de llarg termini que busca el creixement conjunt d'accionistes, empleats i clients, sempre des de la prudència, l'excel·lència en el servei i una proposta no replicable de productes de coinversió. Gràcies a aquest model, ens hem convertit en un referent innegable en el finançament a l'empresa familiar a Espanya.»  

Alicia Martinón, presidenta de l'EFCA, va destacar la importància que tenen per a les empreses familiars a les Canàries les activitats de difusió i formació, en aquest àmbit en particular i en la resta dels temes associats a la gestió empresarial. Actes i programes que necessiten un finançament adequat, com el complementat per convenis com aquest signat amb Banca March. Tenint en compte, a més, l'oportunitat que ofereix l'acord per conjugar les capacitats professionals especialitzades d'una plantilla com la de l'entitat financera amb les necessitats de les famílies propietàries i directives dels associats de l'EFCA i la resta d'empreses familiars de les Canàries.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal