Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

29/01/2020

Banca March i la CCE renoven la seva col·laboració per impulsar projectes empresarials a les Canàries

  • Banca March aspira a ser el banc de referència en banca privada i assessorament a empreses a Espanya.

Banca March i la Confederación Canaria de Empresarios (CCE) renoven el conveni de col·laboració que uneix ambdues organitzacions. Mitjançant aquest conveni, Banca March ofereix als membres de la CCE la seva dilatada experiència en el sector empresarial, a través de l’assessorament especialitzat i la disposició de productes i serveis financers exclusius, concebuts especialment per donar solucions a la xarxa empresarial, amb especial atenció a les empreses familiars i les famílies empresàries.

Els encarregats de signar la renovació de l’acord van ser Javier Galarraga, director territorial de les Canàries de Banca March, i Agustín Manrique de Lara, president de la CCE.

L’acord, que té per finalitat consolidar el vincle a llarg termini entre la CCE i Banca March, constata la importància que suposa per a les empreses canàries tenir accés a productes i serveis financers de qualitat que els permetin emprendre els seus projectes, així com l’assessorament estratègic i financer que el banc ofereix a càrrec de professionals altament qualificats.

En paraules de Javier Galarraga, “aquest acord posa de manifest el compromís que tradicionalment ha tingut Banca March de donar suport a les empreses i els empresaris. El nostre objectiu és facilitar, mitjançant aquest conveni, l’accés al finançament d’operacions i alhora millorar la liquiditat d’empreses i autònoms. A més, Banca March, que aspira a convertir-se en l’entitat de referència en banca privada i assessorament a empreses a Espanya, posa a disposició dels associats la seva reconeguda especialització en la gestió del patrimoni dels empresaris i les famílies empresàries”.

Mitjançant aquest conveni, els associats podran disposar de serveis competitius amb què finançar operacions i trobar solucions financeres adequades a la naturalesa dels diferents negocis i projectes empresarials en tresoreria, liquiditat, inversió i cobertura de riscos, entre d’altres.

Cal destacar que, en el marc d’aquest conveni, també es preveuen accions divulgatives dirigides a empreses, empresaris i autònoms, amb l’objectiu de concretar necessitats de finançament, de gestió d’estalvis o d’assessorament patrimonial, i reforçar la seva operativa en funció de les seves característiques.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal