Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

01/08/2019

Banca March fa un pas més en la seva transformació digital i optimitza la seva gestió de dades amb tecnologia d’avantguarda de Telefónica

  • Banca March optimitzarà l’emmagatzematge, la gestió i l’administració de les seves dades a TecnoAlcalá, centre de Telefónica de referència mundial, i també ho farà amb el suport, la gestió i l’administració de la plataforma d’hiperconvergència i del seu sistema operatiu.
  • Aquest acord s’emmarca dins el Pla de Transformació Digital de Banca March, que preveu, entre els seus objectius, dotar el banc d’infraestructures tecnològiques d’última generació.

Banca March avança en el seu Pla de Transformació Digital mitjançant un acord amb Telefónica que permetrà l’entitat optimitzar la seva gestió de dades amb tecnologia d’avantguarda. A l’empara d’aquest projecte, que tindrà una vigència de cinc anys, Telefónica prestarà servei a Banca March pel que fa a l’emmagatzematge, la gestió i l’administració de les seves dades a TecnoAlcalá, centre de la companyia de telecomunicacions de referència mundial, que disposa de la certificació TIER IV de l’Uptime Institute. Telefónica també s’ocuparà del suport, la gestió i l’administració de la plataforma d’hiperconvergència de Banca March i del seu sistema operatiu.

Aquest projecte de reforç de la infraestructura de Banca March suposa una fita més en el Pla de Transformació Digital de l’entitat, llançat el 2018 amb una durada triennal, i que suposarà la inversió d’un total de 75 milions d’euros fins al 2020.

L’estratègia digital de Banca March, sota el lideratge de la vicepresidenta de l’entitat, Rita Rodríguez Arrojo, es basa en tres pilars: millorar l’experiència del client, ampliar les eines digitals de què disposen els gestors i augmentar l’eficiència dels processos interns. Els esforços de digitalització estan al servei de l’objectiu estratègic de Banca March —ser l’entitat de referència de banca privada i d’assessorament a empreses en el mercat espanyol— i també del seu model de negoci, que es basa en quatre elements essencials: compromís amb els accionistes, productes i serveis singulars i exclusius, qualitat de servei superior, i professionals excel·lents.

Teresa Capella, directora de Tecnologia de la Informació de Banca March, assenyala: “Per a Banca March, la tecnologia és una palanca bàsica que ens permet seguir oferint un servei excel·lent als clients, els quals requereixen marcs i solucions tecnològiques que facilitin i agilitzin l’accés a aquests serveis i millorin la seva experiència com a usuaris. Aquest projecte forma part d’un ambiciós Pla de Transformació Digital que contempla inversions importants per tal d’assegurar el present i el futur de l’entitat”.

A l’empara del Pla de Transformació Digital, l’àrea de Tecnologia de Banca March està duent a terme diferents projectes orientats a actualitzar la infraestructura de l’entitat, amb l’objectiu de dotar-la d’una tecnologia d’última generació, madura, flexible i fiable, que faciliti i garanteixi el desenvolupament i la sostenibilitat del negoci, la seva transformació digital i el seu model operatiu.

Les principals línies del procés de transformació tecnològica es centren, entre altres, en la dotació de solucions de ciberseguretat de màxim nivell, l’actualització de les línies de comunicació perquè disposin de més capacitat i rapidesa, l’adquisició de solucions de virtualització de servidors d’última generació, solucions de còpia de seguretat d’informació més freqüents i ràpides, l’actualització de la xarxa física dels tallafocs per reforçar les entrades i sortides d’informació, l’adaptació de l’arquitectura per rebre serveis des dels núvols de diferents proveïdors, o la modernització del lloc de treball.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal