Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

02/12/2019

Banca March es converteix en l'únic banc espanyol que ha obtingut la certificació Great Place to Work el 2019

  • L'entitat ha rebut la certificació Great Place to Work, un dels reconeixements de més prestigi en l'àmbit internacional pel que fa a la gestió de persones i talent, fita que demostra l'excel·lència i l'alt rendiment de l'equip de Banca March
  • La consultora independent Great Place to Work valora els nivells de confiança dels empleats, així com la cultura de Banca March segons els estàndards internacionals més exigents pel que fa al desenvolupament i a la gestió dels recursos humans.
  • Amb aquest reconeixement que ha obtingut l'equip de professionals de Banca March, l'entitat consolida les estretes relacions de confiança que manté amb els seus clients.

El 2019 la firma global de consultoria Great Place to Work ha certificat que Banca March és un lloc excel·lent on treballar, després de valorar la cultura de confiança i l'alt rendiment de l'entitat assolits mitjançant un ambient laboral positiu i el suport als seus empleats. D'aquesta manera, Banca March es converteix en l'únic banc espanyol que ha rebut aquest reconeixement durant el 2019.

Great Place to Work és un dels reconeixements de més prestigi en l'àmbit nacional i internacional pel que fa a la gestió de recursos humans. La consultora exigeix a les empreses seguir els estàndards internacionals d'excel·lència més elevats respecte al desenvolupament i la implementació de les estratègies relacionades amb les persones. La consultora analitza el nivell de confiança per mitjà de dos indicadors: Trust Index, un qüestionari en què s'analitza la visió de l'entitat que tenen els empleats, i Culture Brief, una auditoria per avaluar la cultura de l'empresa. L'anàlisi d'aquests dos elements ofereix un diagnòstic intern i mesurable de la satisfacció dels empleats pel que fa a l'empresa. En el cas de Banca March, aquesta anàlisi ha demostrat que és una de les empreses del sector financer que gaudeix d'un dels nivells de satisfacció més alts.

En l'auditoria s'ha observat un ambient laboral de respecte envers les persones i el projecte empresarial de Banca March. Aquest reconeixement demostra l'èxit de la implementació del pla estratègic de recursos humans durant els últims anys per millorar la gestió professional de les persones i assolir una cultura corporativa excel·lent.

Anselmo Martín-Peñasco, subdirector general de Banca March i responsable de l'àrea de Recursos Humans, va afirmar: "Aquest certificat comporta el reconeixement del nostre fort compromís per aconseguir que Banca March sigui un lloc excel·lent on treballar, en què el desenvolupament dels nostres professionals tingui la importància merescuda i on tots treballem com un únic equip i fomentem els valors corporatius. La transformació estratègica que hem implementat durant els últims anys es basa sobretot en el nostre compromís per una gestió de qualitat, per a la qual disposem d'una plantilla de professionals extraordinaris que comparteixen els valors corporatius i s'involucren al màxim per oferir un servei que els nostres clients reben amb les qualificacions de satisfacció més altes del sector".

Banca March es consolida com un lloc excel·lent per treballar-hi

Aquesta certificació s'afegeix a la de Top Employer 2019 que Top Employers Institute va concedir a Banca March aquest mateix any. En aquest cas, es va valorar el model de gestió segons l'esforç, l'ambició, el compromís, l'exigència i la integritat.

Conforme al pla estratègic de recursos humans, l'entitat ha centrat els seus esforços a oferir un entorn laboral motivador, a facilitar i fomentar el desenvolupament professional i personal, la igualtat d'oportunitats i la conciliació laboral, i a potenciar la cultura i l'estratègia de l'entitat amb l'objectiu final d'impulsar el creixement conjunt d'accionistes, clients i empleats d'acord amb la filosofia de Banca March.

 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal