Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

06/03/2020

Banca March celebra el primer any de Next Generation amb 130 milions d'euros sota gestió

  • La cartera de fons especialitzada de Banca March consta de 900 contractes i té una rendibilitat acumulada de més del 40 % 
  • Next Generation s'ha posicionat com un dels motors de creixement de l'estratègia de gestió discrecional de carteres de l'entitat (950 milions d'euros sota gestió i 2.650 contractes)

Next Generation, la cartera de fons especialitzada de Banca March, compleix el seu primer any superant els 130 milions d'euros sota gestió i amb 900 contractes, fet que posa de manifest l'èxit d'acollida que aquesta proposta d'inversió està tenint entre els clients de l'entitat. La cartera acumula, a més, una rendibilitat del 41,13 % aquest primer any.

Des del seu llançament, el febrer de 2019, Next Generation s'ha posicionat com un dels motors de creixement de la gestió discrecional de carteres de l'entitat (950 milions d'euros sota gestió i 2.650 contractes), servei complementari a l'assessorament patrimonial més tradicional llançat per l'entitat el 2018.

A través de Next Generation, Banca March aposta per la gestió discrecional basada en megatendències i amb serveis d'alt valor afegit per als clients. La cartera neix de la identificació d'un canvi profund des del punt de vista demogràfic, tecnològic i econòmic que va molt més enllà d'un canvi de cicle i que exigeix entendre, no només la transformació, sinó també la possibilitat d'invertir-hi. És aquesta certesa el que porta Banca March a buscar noves fonts de rendibilitat a través de companyies capaces d'adaptar-se a aquest canvi i créixer amb ell.

Amb aquesta estratègia d'inversió, el gener d'enguany Banca March va llançar March Next Generation FI, un fons de fons que permet als estalviadors invertir en la cartera de fons del mateix nom. Així, Banca March obre a clients i no clients de l'entitat la possibilitat d'invertir en les megatendències que marcaran el futur de l'economia i estil de vida.  

Banca March ha identificat una sèrie de tendències globals que ja estan transformant l'economia i la societat tal com la coneixem i ha construït una cartera de fons especialitzada en aquestes tendències: Revolució 4.0, sostenibilitat i medi ambient, i demografia i estil de vida. Per dur-ho a terme, la inversió es fa a través de fons temàtics de tercers de renda variable, que els experts de Banca March analitzen detalladament i segueixen de manera contínua, sempre partint de la filosofia de control de riscos de Banca March. La cartera presenta una àmplia exposició a companyies mitjanes i petites, per sobre del seu índex de referència, a causa de la presència d'empreses en etapes de desenvolupament inicials.

Des de l'equip de Productes de Banca March assenyalen que "l'acollida favorable que ha tingut Next Generation confirma l'encert de la proposta, que va néixer com a resposta a un moment d'esgotament del cicle econòmic i transformació global que exigia una tasca d'identificació de noves alternatives, jugadors, sectors… que tinguessin la capacitat de continuar creixent en el temps. Aquesta recerca de noves fonts de rendibilitat per als nostres clients es fa sota les premisses de prudència, llarg termini i creixement conjunt amb els clients que fonamenten l'estratègia d'inversió de Banca March. Amb aquest punt de partida, hem treballat en una cartera que reuneix les que creiem que seran les grans tendències dels anys vinents i el resultat és una rendibilitat àmplia per als clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres".

Cercador de notícies

Fi del contingut principal