Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

26/07/2019

Banca March, banc oficial de la competició, participa en la inauguració oficial de la 38a Copa del Rei MAPFRE

  • L'entitat reforça el seu compromís amb Balears i amb les activitats que promouen els valors que inspiren el model de negoci de l'entitat, basat en el creixement conjunt de clients, accionistes empleats i la societat en general. 

Banca March, banc oficial de la competició de vela, ha participat en la inauguració de la 38a edició de la Copa del Rei MAPFRE, que ha tingut lloc avui al Real Club Náutico de Palma. Aquesta nova edició començarà aquest dissabte i conclourà el proper 3 d'agost.

El torneig, un dels més prestigiosos del món, comptarà amb la presència de més de 130 embarcacions en les diverses categories de la prova. Enguany cal destacar la inclusió d'una nova classe íntegrament femenina, la Purobeach Women's Cup, i un sistema de classificació renovat.

Banca March torna a mostrar així el seu compromís amb Balears, ja que el coneixement de l'entorn i la relació estreta i prolongada en el temps amb els clients, empreses i famílies empresàries de Balears han convertit Banca March en el banc de referència per a diverses generacions d'aquesta comunitat autònoma. Així mateix, continuarà potenciant les activitats que promoguin els valors que inspiren el model de negoci de l'entitat, basat en el creixement conjunt de clients, accionistes empleats i la societat en general: integritat, compromís, exigència, esforç i ambició.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal