Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

26/03/2020

Banca March anticipa al 25 de març l'abonament de les pensions dels seus clients per evitar la formació de cues

 
  • · Els clients de l'entitat amb pensió de la Seguretat Social domiciliada tindran més dies per anar a la seva oficina.
  • · Amb aquesta mesura es minimitzarà la formació de cues i s'extremen les precaucions sanitàries adoptades en relació amb la COVID-19.

Banca March avança al 25 de març la data en què els clients amb pensió domiciliada de la Seguretat Social podran cobrar-les, tot anticipant l'abonament de les quantitats als seus comptes.

L'entitat està fent tots els esforços possibles per mitigar els efectes del coronavirus en la salut i les finances dels seus clients i empleats.

Amb aquesta decisió es pretén minimitzar la formació de cues a les oficines i limitar els riscos de contagi, tot extremant les precaucions sanitàries adoptades.

Banca March és una entitat gairebé centenària, amb unes ràtios de solvència que estan entre les més elevades d'Europa. Aquests 96 anys d'història ens han permès ser un espectador privilegiat dels esdeveniments més rellevants que ha viscut el món des del 1926 i, alhora, ens doten d'un bagatge important a l'hora de fer front a crisis com l'actual.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal