Estalvi i inversió

Comença el contingut principal

Cada persona és única, les seves necessitats també. A Banca March treballem fent una gestió especialitzada, a la mida de cada client.

Valors i Broker en Línia

Per què hauria d'invertir en borsa?

Invertiu en borsa per diversificar el vostre patrimoni amb la inversió en valors i aconseguir una bona rendibilitat per als vostres estalvis. A més, podreu obtenir beneficis a través d'un bon tractament fiscal.

Com puc començar a invertir en borsa?

Començar a operar en borsa és tan senzill que només cal tenir contractat un compte de valors al qual instrumentar totes les accions que aneu adquirint.

Mitjançant el servei de Broker en Línia de Banca March podreu estar informat en tot moment sobre els mercats de valors, nacionals i internacionals, cosa que us permetrà trobar les millors oportunitats d'inversió.

Aprofiteu l'experiència gestora de Banca March i maximitzeu les vostres inversions gràcies a les condicions que oferim als nostres clients:

  • Tarifes adaptades a les vostres necessitats.
  • Una àmplia oferta de productes: de renda variable nacional i internacional, ETF, OPV, renda fixa i SICAV.
  • Cotitzacions en temps real i evolució dels mercats.
  • Tota mena d'ordres: condicionades i stop-loss.
  • Informació detallada sobre l'estat de la cartera, ordres i últims moviments.
  • Eines avançades d'anàlisi tècnica, fonamental i gràfics interactius.
  • Informes i recomanacions dels nostres analistes experts per facilitar-vos les decisions d'operativa i posicionament en el mercat.
  • Notícies i agenda carregada de temes d'interès i informació fonamental.

Descobriu tot el que us pot oferir el nostre servei de Broker en Línia, a través del servei gratuït de Banca a Distància per a clients de Banca March. També tenim a disposició dels clients un servei de gestió de valors i borsa al qual poden accedir des de qualsevol de les nostres oficines o trucant al número d'atenció telefònica de Banca March 971 779 111.

Dipòsits

Trieu el compte de dipòsit que millor s'adapti a les vostres preferències i comenceu a obtenir més rendibilitat pels vostres estalvis.

A Banca March posem a la vostra disposició una gamma de dipòsits completa i variada amb diferents opcions de terminis, retribucions i condicions de liquidació, per la qual cosa es presenten com una forma flexible d'estalvi.

Gràcies als dipòsits de Banca March els nostres clients podran veure com creixen els seus estalvis amb seguretat.

Informeu-vos-en a qualsevol de les oficines de la xarxa de Banca March, trucant al telèfon d'atenció al client 971 779 111, o contractant-ho en línia a través de la Banca a Distància.

1/6

Aquest número és l'indicador del risc del producte: 1/6 indica menys risc i 6/6 indica més risc.

Aquest producte està garantit pel Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit amb un límit de 100.000 euros per dipositant per als dipòsits en diners o, en el cas de dipòsits nominats en una altra divisa, el seu equivalent aplicant els tipus de canvi corresponents. 

Final del contingut principal

.