TPV

Comença el contingut principal

Terminals de punt de venda (TPV)

Facilitaran el pagament dels vostres clients mitjançant targeta de crèdit o dèbit. Els nostres gestors us assessoraran sobre el model més convenient segons les necessitats del vostre negoci. Tots els nostres models de TPV incorporen el servei DCC, que permet al consumidor pagar en la seva moneda d'origen.

TPV Virtual

Per fer vendes en línia a través d'Internet. La instal·lació es realitza al lloc web del client.

Porta incorporada l'operativa PAY GOLD per a transaccions iniciades pel comerç, que permet sol·licitar el pagament d'una quantitat determinada enviant al titular de la targeta una ordre a través d'un SMS o d'un correu electrònic, complint així la nova regulació RGPD, PCI-DSS i PSD2.

Ideal per a sectors turístics que han de prestar serveis de reserves acompanyats de cobraments no presencials. Permet la tokenització de targetes i evita devolucions i fraus.

TPV Físic

  • Fix: per tenir al taulell, connectat per cable.
  • Sense fils: funciona a través de la xarxa wifi, i us permet desplaçar-vos pel comerç.
  • GPRS: funciona amb cobertura mòbil, i us permet desplaçar-vos per tot el territori nacional.

TPV Mòbil

Es tracta d'un TPV que opera a través d'una aplicació en qualsevol telèfon intel·ligent. Permet l'operativa PAY GOLD per a transaccions iniciades pel comerç, enviant al titular de la targeta una ordre a través d'un SMS o d'un correu electrònic. Podreu convertir el vostre mòbil en un TPV.

TPV PC

Destinat a comerços que vulguin admetre pagaments amb targetes amb un ordinador personal que funciona com a TPV, sol·licitant la targeta mitjançant un PIN PAD (lector de targetes) que processa les operacions a través d'Internet i imprimeix el rebut.

TPV Protocol Unificat de Comerços "PUC"

TPV adequat per a comerços que gestionen un nombre de transaccions elevat. Aquest model facilita l'administració d'una gran quantitat d'operacions.

Final del contingut principal

.