Pla Europeu de Recuperació Empresarial

Comença el contingut principal

Una oportunitat única per transformar la nostra societat i economia.

El Pla de Recuperació per a Europa o Next Generation EU contribuirà a la reconstrucció europea després de la crisi provocada per la COVID-19 i donarà suport a la inversió en les transicions ecològica i digital. Dels més de 2 bilions d'ajuts, a Espanya li corresponen 140.000 M€, 72.700 M€ en subvencions i 67.300 M€ en préstecs.

Es tracta d'un projecte sense precedents en el qual les administracions públiques i les empreses han de treballar conjuntament per reparar els danys de la pandèmia, però també per transformar l'economia i construir una Europa més sostenible i digital.

Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia Espanyola

El Govern d'Espanya va presentar a l'octubre de 2020 una primera visió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència en el qual es recull el programa d'inversions i reformes per mobilitzar els 72 milions d'euros previstos d'ajut entre el 2021 i el 2023.

Pla basat en quatre eixos transversals

Pla basat en quatre eixos transversals

S'estructura al voltant de 10 polítiques tractores.

20 reformes principals

20 reformes principals

Es destaquen diverses reformes principals en el marc del Pla de Recuperació.

Col·laboració amb PwC

Col·laboració amb PwC

A Banca March ens hem unit forçadament amb PwC, un assessor líder en la gestió de fons de recuperació, per acompanyar-lo en aquest procés de principi a fi..

Una oportunitat per créixer

Com a entitat especialitzada en l'assessorament d'empreses, empreses familiars i famílies empresàries, Banca March té l'experiència i el coneixement necessaris per oferir l'assessorament que preciseu tant a escala financera com de negoci.

Us convidem a veure aquest vídeo en el qual José Cuevas, subdirector general adjunt de Banca March - Banca de Grans Empreses, ens explica les claus del Pla d'ajuts europeus i com es poden preparar les empreses per sol·licitar aquests ajuts.

Gaudiu d'un assessorament personalitzat i sempre amb la confiança d'un dels bancs més solvents d'Europa.

Accediu també al vídeo de la nostra trobada digital celebrada a l'octubre juntament amb PwC.

Una trobada en la qual s'informa sobre com des de Banca March impulsarem l'accés a aquests fons, basant-nos en la nostra àmplia experiència en l'elaboració d'anàlisis de viabilitat i en la implementació de projectes de finançament.

Final del contingut principal

.