Banca Privada

Comença el contingut principal

La nostra àmplia experiència i coneixement, dedicats a fer créixer el vostre patrimoni.

Serveis d'inversió a la vostra mida

Podreu delegar la gestió de la vostra cartera de fons en els nostres experts (gestió discrecional) o bé gaudir de recomanacions d'inversió per part del vostre assessor de forma recurrent o puntual, i sereu qui decidirà.

Gestió de carteres i mandats

Sobre la base del vostre perfil de risc (defensiu, conservador, moderat o decidit) i els vostres objectius, podeu accedir a diversos mandats de gestió invertint en fons d'inversió propis i de tercers a través d'una diversificació adequada.

Coinversió

Accés a invertir en els mateixos projectes i oportunitats que els nostres accionistes. És una opció atractiva per diversificar el vostre patrimoni i aprofitar operacions d'economia real i que no estiguin correlacionades amb l'evolució dels mercats financers.

Amb prop de cent anys d'experiència, som especialistes en Banca Privada

El vostre assessor de Banca Privada us ajudarà a planificar la gestió integral del vostre patrimoni per fer-lo créixer i cercar l'eficiència financera i fiscal

Us ajudem a assolir els vostres objectius, sempre amb prudència i visió de llarg termini.

Si teniu cap consulta, podeu telefonar-nos sense cost al 900 227 227

Ens voleu conèixer?

Si voleu conèixer de manera detallada els nostres serveis o sol·licitar obrir un compte, empleneu les dades següents perquè us puguem telefonar.

Banca March, S.A., com a responsable del tractament de les vostres dades, les utilitzarà per enviar-vos publicitat de productes i serveis propis, sobre la base del vostre consentiment actiu, sense cedir-les a tercers llevat d'obligació legal. Podeu exercir els vostres drets (tal com s'explica a la Política de protecció de dades) o posar-vos en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a través de l'adreça dpo@bancamarch.es

Preguntes freqüents

A partir de 500.000 € de patrimoni és l'import òptim per poder oferir-vos serveis d'inversió més avançats i diversificar les vostres carteres per fer créixer el patrimoni amb els nostres assessors experts.

  • Coinversió participant en els mateixos vehicles d'inversió o projectes en què inverteixen els nostres accionistes.
  • SICAV institucionals.
  • Accés a classes d'accions de fons d'inversió amb comissions més reduïdes.
  • Mandats de gestió discrecional de carteres per a diferents perfils. En el cas del perfil decidit, per exemple, inverteixen en tendències a llarg termini (revolució tecnològica, demografia i estil de vida, sostenibilitat i medi ambient).
  • Projectes d'inversió alternativa molt especialitzats, fora dels mercats financers tradicionals.

Banca March és la capçalera d'un dels principals grups financers espanyols i l'únic de propietat totalment familiar. En línia amb la seva filosofia de gestió prudent i de llarg termini, el model de negoci de Banca March està avalat per unes ràtios financeres i de capital sòlides: l'entitat manté la taxa de morositat més baixa del sector a Espanya (1,47 % al tancament de juny, enfront d'una mitjana del 3,88 % del sector) i ràtios de solvència (17,30 %), liquiditat —LCR (232,89 %) i DTL (139,10 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,19 %) entre les més altes de la banca, segons dades del juny del 2022.

La fermesa de la proposta de valor de Banca March ha estat reconeguda per l'agència de qualificació creditícia Moody’s, que ha ratificat el ràting a llarg termini de Banca March en A3 amb perspectiva "estable", de manera que continua essent una de les entitats amb millor qualificació del sistema financer espanyol, per davant del Regne d'Espanya (actualment, Baa1). Banca March és un dels principals accionistes de Corporación Financiera Alba, amb participacions significatives a Naturgy (indirecta), Acerinox, Profand, Ebro Foods, Viscofan, Atlantic i Parques Reunidos, entre altres empreses.

Preguntes freqüents clients Banca Privada imatge decorativa

Final del contingut principal

.