Banca Personal

Comença el contingut principal

Perquè us mereixeu un tracte personalitzat i un servei de qualitat.

Solucions d'estalvi-inversió

Us oferim una àmplia gamma de productes exclusius (fons d'inversió, SICAV institucionals, valors, plans de pensions, assegurances d'estalvi, dipòsits, mitjans de pagament i finançament).

Gestió discrecional de carteres

Un servei per delegar la gestió de la vostra cartera de fons en els nostres experts professionals, que s'encarregaran de seleccionar els productes més adequats per a vós.

Serveis digitals i d'inversió

Podreu fer les operacions del dia a dia en qualsevol moment a través de la nostra banca en línia. I mitjançant la plataforma digital March Broker podreu operar de manera totalment autònoma en fons i valors.

Un gestor a la vostra disposició i accés a la nostra plataforma digital d'inversió

Des de 100.000 € d'inversió, comptareu amb un gestor personal a l'oficina o en remot per oferir-vos un servei personalitzat segons les vostres necessitats i ajudar-vos a fer créixer els vostres estalvis.

Si teniu cap consulta, podeu telefonar-nos sense cost al 900 227 227

Ens voleu conèixer?

Si voleu conèixer de manera detallada els nostres serveis o sol·licitar obrir un compte, empleneu les dades següents perquè us puguem telefonar.

Banca March, S.A., com a responsable del tractament de les vostres dades, les utilitzarà per enviar-vos publicitat de productes i serveis propis, sobre la base del vostre consentiment actiu, sense cedir-les a tercers llevat d'obligació legal. Podeu exercir els vostres drets (tal com s'explica a la Política de protecció de dades) o posar-vos en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a través de l'adreça dpo@bancamarch.es

Preguntes freqüents

 • Una àmplia gamma de fons d'inversió de les millors gestores nacionals i internacionals, i gestió discrecional de carteres segons el vostre perfil de risc.
 • Plans de pensions i assegurances d'estalvi.
 • Imposicions a termini fix i dipòsits.
 • Compte corrent que inclou des d'una targeta de dèbit fins a les nostres targetes de crèdit exclusives Duo Prèmium.
 • Productes de finançament.

Amb March Broker, la plataforma d'inversió digital de Banca March, podreu disposar de totes les eines necessàries per a una gestió òptima de les vostres inversions en fons i valors.

 • Accedireu a més de 30.000 instruments d'inversió (fons, valors, plans de pensions, etc.).
 • Tota la informació dels mercats i informes elaborats pels nostres analistes i experts d'Estratègia de Mercats.
 • Notícies i cotitzacions en temps real.
 • Tarifes competitives per operar amb els vostres actius.
 • Seguiment de les vostres inversions, detallat i personalitzable, a través del Reporting online.

Obrint el compte digital AVANTIO, disponible per a clients nous que busquin serveis 100% digitals, tindreu múltiples avantatges:

 • Compte sense comissions, sempre que s'inverteixi un mínim de 10.000 € en productes d'estalvi o inversió i que s'operi en canals digitals.
 • Targeta de dèbit sostenible.
 • Servei de Banca Online.

Sia a través d'un gestor personal en una oficina o bé a través del vostre gestor personal remot, amb el qual podreu fer les gestions 100% a distància i en un horari més ampli.

Banca March és la capçalera d'un dels principals grups financers espanyols i l'únic de propietat totalment familiar. En línia amb la seva filosofia de gestió prudent i de llarg termini, el model de negoci de Banca March està avalat per unes ràtios financeres i de capital sòlides: l'entitat manté la taxa de morositat més baixa del sector a Espanya (1,47 % al tancament de juny, enfront d'una mitjana del 3,88 % del sector) i ràtios de solvència (17,30 %), liquiditat —LCR (232,89 %) i DTL (139,10 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,19 %) entre les més altes de la banca, segons dades del juny del 2022.

La fermesa de la proposta de valor de Banca March ha estat reconeguda per l'agència de qualificació creditícia Moody’s, que ha ratificat el ràting a llarg termini de Banca March en A3 amb perspectiva "estable", de manera que continua essent una de les entitats amb millor qualificació del sistema financer espanyol, per davant del Regne d'Espanya (actualment, Baa1). Banca March és un dels principals accionistes de Corporación Financiera Alba, amb participacions significatives a Naturgy (indirecta), Acerinox, Profand, Ebro Foods, Viscofan, Atlantic i Parques Reunidos, entre altres empreses.

imatge decorativa Preguntes freqüents de Banca Personal

Final del contingut principal

.