Banca Patrimonial

Comença el contingut principal

Alta especialització en la protecció i creixement del vostre patrimoni.

Serveis d'inversió a la vostra mida

Podreu delegar la gestió de la vostra cartera de fons en els nostres experts (gestió discrecional) o bé gaudir de recomanacions d'inversió per part del vostre assessor de forma recurrent o puntual, i sereu qui decidirà.

Coinversió

Com a màxima expressió del nostre compromís, podreu invertir en els mateixos projectes i oportunitats que els nostres accionistes. És una opció atractiva per diversificar el vostre patrimoni i aprofitar operacions d'economia real i que no estiguin correlacionades amb l'evolució dels mercats financers.

Serveis especialitzats

Serveis especialitzats (fusions i adquisicions, Equity Capital Markets, solucions de finançament d'actius, tresoreria, etc.) i accés a l'oferta de la nostra oficina de Luxemburg.

Els nostres assessors de Banca Patrimonial us donaran tot el suport que necessiteu per cobrir qualsevol necessitat financera

Una filosofia basada a oferir assessorament i gestió integral del patrimoni amb transparència, independència i focus en els objectius dels nostres clients.

Si teniu cap consulta, podeu telefonar-nos sense cost al 900 227 227

Ens voleu conèixer?

Si voleu conèixer de manera detallada els nostres serveis o sol·licitar obrir un compte, empleneu les dades següents perquè us puguem telefonar.

Banca March, S.A., com a responsable del tractament de les vostres dades, les utilitzarà per enviar-vos publicitat de productes i serveis propis, sobre la base del vostre consentiment actiu, sense cedir-les a tercers llevat d'obligació legal. Podeu exercir els vostres drets (tal com s'explica a la Política de protecció de dades) o posar-vos en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a través de l'adreça dpo@bancamarch.es

Preguntes freqüents

Amb patrimonis mitjans de 3.000.000 € us oferim una gestió integral del patrimoni familiar i empresarial. Tindreu al vostre servei tant un assessor de Banca Patrimonial com diversos equips especialitzats de Banca March per donar-vos les millors solucions i resultats.

  • Coinversió participant en els mateixos vehicles d'inversió o projectes en què inverteixen els nostres accionistes.
  • Planificació patrimonial: organització i administració financera i fiscal eficient del patrimoni familiar i empresarial.
  • Luxemburg: gestió integral amb un únic interlocutor i solucions d'inversió.
  • Fusions i adquisicions: reestructuracions accionarials, aliances, inversió i desinversió d'actius, compra/venda de companyies.
  • Tresoreria: cobertura i mitigació de tota mena de riscos (divisa, interès i matèries primeres).
  • Equity Capital Markets: ampliacions de capital, sortides a borsa, bescanviables, etc...
  • Solucions de finançament d'actius:
  • Productes de previsió amb avantatges per a clients de Banca Patrimonial.
  • Targetes exclusives amb programes de fidelització i serveis d'alt valor afegit.

Banca March és la capçalera d'un dels principals grups financers espanyols i l'únic de propietat totalment familiar. En línia amb la seva filosofia de gestió prudent i de llarg termini, el model de negoci de Banca March està avalat per unes ràtios financeres i de capital sòlides: l'entitat manté la taxa de morositat més baixa del sector a Espanya (1,47 % al tancament de juny, enfront d'una mitjana del 3,88 % del sector) i ràtios de solvència (17,30 %), liquiditat —LCR (232,89 %) i DTL (139,10 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,19 %) entre les més altes de la banca, segons dades del juny del 2022.

La fermesa de la proposta de valor de Banca March ha estat reconeguda per l'agència de qualificació creditícia Moody’s, que ha ratificat el ràting a llarg termini de Banca March en A3 amb perspectiva "estable", de manera que continua essent una de les entitats amb millor qualificació del sistema financer espanyol, per davant del Regne d'Espanya (actualment, Baa1). Banca March és un dels principals accionistes de Corporación Financiera Alba, amb participacions significatives a Naturgy (indirecta), Acerinox, Profand, Ebro Foods, Viscofan, Atlantic i Parques Reunidos, entre altres empreses.

Preguntes freqüents clients de Banca Patrimonial de Banca March imatge decorativa

Final del contingut principal

.