Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

10/07/2019

Banca March presenta Única Seguros, que permet unificar el pagament de les assegurances en una quota mensual sense cost per al client

  • Banca March amplia la seva oferta de serveis amb Única Seguros, una nova eina transparent i fàcil d'utilitzar per gestionar les assegurances de risc de què l'entitat bancària sigui mediadora.
  • Ofereix diversos avantatges; per exemple, permet unificar els pagaments en un únic rebut mensual, gestionar directament les assegurances agrupades mitjançant la banca a distància i disposar mensualment d’una informació clara i transparent de la posició asseguradora.

Banca March ofereix als seus clients Única Seguros, una nova eina que permet unificar els pagaments de les assegurances contractades a Banca March en un únic rebut que es paga mes a mes, sense cost addicional.

Així doncs, els clients de Banca March poden despreocupar-se de la data de venciment de les seves assegurances i disposar mensualment d’una informació clara i transparent de la seva posició asseguradora. A més, Banca March ofereix als seus clients la possibilitat de gestionar Única Seguros directament des de la banca en línia. D'aquesta manera, els titulars d'aquest nou contracte podran triar quines assegurances volen incloure a Única Seguros i també podran consultar els productes que tenen contractats i la resta d'opcions disponibles en qualsevol moment.

Així mateix, en subscriure el contracte, el titular de les assegurances que comercialitza Banca March gaudirà de descomptes addicionals en cas d’augmentar el nombre de rams contractats.

Carlos Navarro, subdirector general adjunt de Banca March i responsable de l’àrea d'Assegurances de l'entitat, ha expressat el següent: "Amb Única Seguros, millorem l'experiència del client i facilitem la planificació dels pagaments de les assegurances, sense contratemps inesperats i amb autonomia pel que fa a la gestió de la cartera asseguradora. És un mitjà de finançament sense cap cost, es pot rescindir en qualsevol moment i aporta un control més elevat de la despesa gràcies als informes detallats sobre la posició asseguradora que el client rep mensualment".

Les assegurances que es poden gestionar mitjançant Única Seguros són les de l'àmbit dels béns, les responsabilitats o les persones (llar, automòbils, vida risc, accidents, comerç o responsabilitat civil, entre d’altres).

 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal