Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

22/11/2018

Banca March posa a disposició dels seus clients el sistema de pagament Google Pay

  • A partir del 22 de novembre, els clients de Banca March podran gaudir de la comoditat, la rapidesa i la seguretat que proporciona aquest servei.  
  • La incorporació del Google Pay als serveis que ofereix Banca March suposa un pas més en l’aposta de l’entitat pel que fa a la innovació en tecnologia digital.

A partir del 22 de novembre, els clients de Banca March podran gaudir dels avantatges del servei de pagament digital Google Pay, que ofereix una manera senzilla i còmoda de pagar en milers de llocs web, d'aplicacions i de botigues físiques. D’aquesta manera, Banca March pretén oferir un mètode de pagament millor i que aporti valor afegit als clients, com sempre, amb estàndards de seguretat i protecció molt elevats.  

El Google Pay ofereix un servei molt més ràpid i senzill que el pagament amb targeta física en milers de botigues que accepten pagaments contactless, amb la comoditat afegida que, només amb uns quants tocs al mòbil, es pot comprar en centenars de webs i aplicacions que admeten el Google Pay. El Google Pay protegeix la informació de pagament dels usuaris amb diverses mesures de seguretat articulades a partir d’infraestructures avançades de control que garanteixen la seguretat dels comptes.

«Amb el llançament d’aquest nou servei, volem aportar valor afegit als nostres clients i posar a la seva disposició totes les comoditats i les facilitats de pagament del Google Pay a través dels seus mòbils, en línia amb la nostra aposta decidida pel que fa a la tecnologia innovadora, que té com a objectiu final la millora de l’experiència de l’usuari. Després del llançament del servei Apple Pay, ara hem volgut ampliar l’oferta amb el Google Pay. L’adopció de noves tecnologies no és una opció, sinó una necessitat pel que fa al nostre compromís d'oferir la millor qualitat de servei als nostres clients», explica José Luis Acea, conseller delegat de Banca March. Amb tots dos sistemes, el 100 % dels clients de l’entitat ja poden pagar amb el mòbil, de manera que s’acompleix un dels objectius de l’estratègia digital del grup.

El procés d’activació és molt fàcil i només es necessiten uns quants minuts per fer-lo. Un cop instal·lada l’aplicació al mòbil, després de descarregar-la del Google Play, l’usuari pot afegir en pocs passos la seva targeta de Banca March, ja sigui de dèbit o de crèdit.

El servei Google Pay estarà disponible per als clients de Banca March a partir del proper 22 de novembre.

Per obtenir més informació sobre el Google Pay, consulteu aquest enllaç.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal