Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

16/03/2020

Banca March ofereix accés gratuït a caixers durant dos mesos i ajornament sense cost de pagaments amb targeta

  • Tots els titulars de targetes de Banca March podran disposar d’efectiu a qualsevol caixer nacional o internacional de manera gratuïta durant dos mesos.
  • ·El pagament de totes les compres realitzades amb targeta de crèdit es podrà ajornar gratuïtament a un termini de tres o sis mesos.

Davant l'actual estat de crisi generat pel COVID-19, Banca March posa en marxa una sèrie de mesures per facilitar el servei prestat als seus clients. Aquestes primeres accions es centren en l'operativa de mitjans de pagament i caixers. Concretament, a partir del dilluns 16 de març, tots els titulars de targetes de Banca March podran disposar d'efectiu a qualsevol caixer nacional o internacional de manera gratuïta, durant dos mesos, a partir d'extraccions de 150 euros. Així mateix, el pagament de totes les compres realitzades amb targeta de crèdit es podrà ajornar a un termini de tres o sis mesos sense cap cost per al client.

En aquestes circumstàncies excepcionals, Banca March garanteix en tot moment un assessorament individualitzat i de qualitat. Les restriccions en els moviments de les persones no són un obstacle perquè els clients de l'entitat segueixin rebent un assessorament personalitzat, per part de professionals excel·lents, que els ajudi a prendre les millors decisions en moments complicats. Per aquest motiu, Banca March, sempre anteposant la salut dels clients i empleats, reforça les comunicacions i les capacitats dels seus equips i incentiva l'ús de la banca a distància i la comunicació digital i telefònica.

ELS NOSTRES GESTORS, UN SERVEI EXCEL·LENT

A Banca March es treballa en tot moment per garantir un assessorament individualitzat i de qualitat. Per això, els seus gestors estan preparats per atendre a tots els clients per qualsevol de les vies de comunicació habituals.

No obstant això, per seguretat i responsabilitat, es recomana no desplaçar-se físicament a les oficines o als centres de negoci. Els clients de Banca March poden contactar telefònicament amb el seu gestor o amb la seva oficina habitual i, per descomptat, fer ús en qualsevol moment dels seus canals digitals (Web i App).

ELS CANALS DIGITALS SEMPRE DISPONIBLES

Banca March recorda als clients que poden consultar les seves posicions i realitzar les operacions més habituals a través dels seus canals digitals (web i App). Així mateix, l'entitat recomana que, per seguretat, únicament es faci cas dels correus electrònics i les comunicacions que es rebin d'adreces conegudes i sempre a través dels canals oficials del banc.

BANCA TELEFÒNICA I OFICINES A LA DISPOSICIÓ DELS CLIENTS

Banca March ha reforçat els seus equips de Banca Telefònica. Les oficines de Banca March, excepte en cas de força major, romandran obertes per a prestar els serveis identificats com a essencials. A Banca March es prioritza el benestar i la salut dels clients i empleats. Per això, s'anima a tots els clients del banc a no desplaçar-se físicament a les oficines si no és imprescindible.

INFORMACIÓ DE LA SITUACIÓ DELS MERCATS

Els clients de Banca March poden mantenir-se informats de la situació dels mercats i de l'evolució dels esdeveniments a través dels informes diaris i vídeos elaborats pels experts tant de Banca March com de March A.M. Aquests informes es publiquen a la web pública de Banca March (www.bancamarch.es) i poden consultar-se també a través dels comptes oficials que l'entitat manté a Linkedin, Youtube o Twitter.

Banca March convida els seus clients i no clients a subscriure’s als informes de mercats que elaboren els experts de l'entitat per, d'aquesta manera, estar permanentment informats.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal