Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

23/05/2019

Banca March, banc oficial de la 38a Copa del Rei MAPFRE

  • Banca March referma, amb el patrocini d'aquesta prestigiosa competició de vela, el seu compromís amb Balears i amb les pràctiques que fomenten els valors de l'entitat: compromís, ambició, integritat, esforç i exigència.

Banca March i el Reial Club Nàutic de Palma han tancat un acord de col·laboració pel qual l'entitat balear serà el banc oficial de la 38a Copa del Rei MAPFRE. La regata és una de les més prestigioses del món, i enguany la competició tindrà lloc entre el 27 de juliol i el 3 d'agost a la badia de Palma de Mallorca.

José Luis Acea, conseller delegat de Banca March, ha assenyalat: “Com a entitat d'origen balear, és un honor vincular-nos a aquesta competició, que representa un dels esdeveniments esportius i socials més destacats de l'any. A Banca March som, des de fa més de nou dècades, fidels a una filosofia empresarial basada en el creixement conjunt amb tots els grups d'interès: clients, empleats, accionistes i la societat en el seu conjunt. Per a la nostra entitat és un gran estímul comprometre'ns amb iniciatives com la Copa del Rei MAPFRE, que redunden en benefici de tots: participants, organitzadors, patrocinadors, així com la societat que té la sort d'acollir-les”.

Aquest acord, signat avui a Palma de la part de Banca March per Vicente Jábega, director territorial de Banca Comercial i Privada, i Rafael Ferragut, director territorial de Grans Empreses, contribuirà a reforçar el vincle amb els seus clients, als quals ofereix un model basat en l'assessorament personalitzat d'alta qualitat, en les relacions a llarg termini i en uns valors sòlids d'integritat, compromís, exigència, esforç i ambició. Tot això converteix Banca March en una entitat única, amb un model de negoci no replicable en el panorama financer espanyol.

Iniciatives com ara el patrocini de la Copa del Rei MAPFRE reforcen el vincle de Banca March amb les Balears. En particular, el coneixement profund de l'entorn i la relació estreta i prolongada en el temps amb els empresaris i les famílies empresàries balears han convertit l'entitat en el banc de referència per a diferents generacions d'aquesta comunitat.

Banca March és l'únic banc espanyol de propietat 100% familiar des dels seus orígens, amb un model de negoci únic que es basa en la coinversió i en la rendibilitat a llarg termini. Des de la seva fundació a Palma de Mallorca el 1926, el banc ha estat una referència pel que fa a la gestió de patrimonis i banca privada i no ha parat de créixer tot mantenint el seu caràcter de banc familiar malgrat totes les crisis i reestructuracions que ha experimentat el sector. Aquest caràcter familiar és coherent amb un model de negoci a llarg termini, al marge de les pressions dels mercats pels models a curt termini.

 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal