Assegurances

Comença el contingut principal

A través de March Vida posem a la vostra disposició una gamma d'assegurances d'estalvi completa i variada amb diferents opcions de terminis, retribucions i condicions de liquidació, per la qual cosa es presenten com una forma flexible d'estalvi per la qual, alhora, obtindreu rendibilitats atractives.

Tota la informació sobre assegurances

March Vida Estalvi Plus

Per què invertir?

  • És una assegurança de vida d'estalvi a prima única, per la qual el client tindrà una rendibilitat garantida des del primer moment.
  • Revisió del tipus d'interès anual amb les condicions de mercat.
  • Aquest producte ofereix una liquiditat total perquè pugueu disposar dels vostres estalvis en qualsevol moment, sense cap tipus de penalització.*

* En cas de rescat abans de transcórrer el primer any, s'aplicarà una penalització del 5 %. Es preveu la possibilitat de rescats parcials a partir dels dos anys de vigència de la pòlissa.

Com ho fem?

Anualment es comunica al client per endavant la rendibilitat del producte per a aquell any, de manera que es pugui beneficiar en cada moment de les millors condicions de mercat.

En cas de defunció, s'abona un capital addicional igual al 10 % del valor acumulat, amb un límit de 6.000 € que es reduirà a 600 € a partir dels 65 anys.

Per què fer-ho ara?

  • Baixos tipus d'interès que han comportat el final dels productes d'estalvi tradicionals i sense riscos.
  • La incertesa dels mercats per l'impacte de la COVID-19 i els terminis estimats per a la recuperació.
  • Producte que permet estalviar a llarg termini, sense risc i podent disposar dels vostres estalvis en qualsevol moment.

1/6
Aquest número és l'indicador del risc del producte: 1/6 indica menys risc i 6/6 indica més risc.

Alerta sobre liquiditat
El reemborsament, el rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.
Producte apte per a persones físiques residents a Espanya, Alemanya, França i Itàlia.
Companyia asseguradora: March Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros. Número de Registre DGS: C0754. Banca March S.A. distribueix assegurances com a operador de banca-assegurances vinculat. Inscripció DGS i FP: OV-0040

Final del contingut principal

.