Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Assessorament Financer
  3. Vehicles d'inversió
  4. SICAV institucionals

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosSICAV institucionals

Comença el contingut principal

Torrenova de Inversiones, S.A., SICAV

La nostra SICAV més conservadora, un emblema que acumula més de 25 anys d'èxit.

Què és?

És el fons més conservador de la gamma de SICAV institucionals i un bon exemple de coinversió amb el Grup Banca March des de la dècada dels seixanta (compartir els mateixos riscos i encerts amb els nostres clients).

Combina la distribució d'actius i la selecció de valors per batre, d'aquesta forma, la inflació de l'Eurozona +2%.

La selecció de companyies es duu a terme des de l'anàlisi fonamental amb criteris de valor.

S'elimina el risc divisa en la inversió en renda variable, tret de situacions puntuals en què la divisa actuï com a cobertura natural a moviments de mercat.

Per què invertir?

El seu objectiu d'inversió és la protecció de patrimoni i la creació de valor dins d'un entorn de riscos controlats.

Es duu a terme una gestió dinàmica en l'assignació d'actius per modular l'exposició a renda variable en funció de l'entorn de mercat. La millor manera de protegir el patrimoni és mantenir-lo per sobre de la inflació.

No se segueix cap índex de referència a l'hora de determinar pesos de companyies, sectors o països.

Quadres de risc

RISC

Menor risc Major risc

1 2 3 4 5 6 7

HORITZÓ D'INVERSIÓ

Anys

1 2 3 4 5 6 7

ESTIL

Capitalizació Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitja        
Alta        
Totes        

Dades rellevants

ISIN ES0179551231

DIVISA EUR

COMISSIÓ GEST. 0,70%

SUSCRIPCIÓ MÍN. 1 PART.

DATA LLANÇ. 15-jul-1993

DOMICILI  ESP

CUSTÒDIA  B. March

INFORMACIÓ LEGAL

Informació legal de SICAV

Responsables de gestió

Juan Berberana Fernández de Murias
Gestor SICAV Institucionals

Juan inicià la seva carrera professional el 1989 com a auditor i consultor a Arthur Andersen (avui Deloitte) i s’especialitzà en el sector financer. El 1994 s’incorporà a AB Asesores com a analista responsable del sector financer espanyol i europeu i va rebre diversos premis de revistes internacionals especialitzades (Euromoney, Institutional Investors). El 1999 fou nombrat Soci Director d’Anàlisi de Renda Variable de Fortis Bank España, on mantingué responsabilitats tant a nivell local com internacional. A l’any 2003 reconduí la seva trajectòria a l’àmbit de la gestió d’inversions i passà a ser responsable del Family Office d’Alfredo Lafita. El 2006 el nombraren Conseller de Banco Madrid Gestión de Activos. Des de 2006 és responsable de la gestió de les SICAVs institucionals de March Gestión de Fondos (Torrenova, Bellver i Lluc).

   Juan Berberana és llicenciat en Ciències Empresarials per la Universidad Complutense de Madrid i Auditor Oficial de Comptes pel REA (inscrit en el ROAC com no exercient). És, a més, Professor Associat per la Universidad Carlos III de Madrid des de l’any 2003.

Carlos Acitores Peñafiel
Gestor SICAV Institucionals

Juan Carlos inicià la seva carrera professional en el departament d’anàlisi d’Arthur Andersen Corporate Finance i de finançament d’Argentaria (Banco Exterior de España i Banco de Crédito Local). Posteriorment s’incorporà a Ahorro Corporación com a analista d’inversions borsàries i liderà l’equip de companyies de tecnologia, mitjans de comunicació i telecomunicacions; a continuació, va ser responsable de la gestió de fons europeus de renda variable. Abans de formar part de l’equip de gestió de March A.M. com a cogestor de les SICAV Institucionals, treballà a la gestora britànica Threadneedle Investments amb la funció de vendes institucionals per a la península ibèrica i Llatinoamèrica.

Juan Carlos Acitores és llicenciat en Ciències Empresarials i Dret per la Universidad Pontificia de Comillas (ICADE E-3).

Fi del contingut principal