Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosMulticanal

Comença el contingut principal

Eficiència Operativa

A través dels nostres diversos canals li oferim un servei de gestió integral i personalitzat que li permetrà operar i mantenir-se informat sobre les seves finances des del mitjà que consideri més apropiat en cada moment.

A Banca March ens esforcem a maximitzar la seva eficiència operativa i millorar la seva experiència.

Centres de negoci

Vingui a les nostres oficines, on els nostres experts li oferiran un assessorament a la mida dels seus interessos personals i professionals, i desenvoluparan conjuntament una estratègia financera global adaptada a les seves necessitats.

Per contactar amb nosaltres:

Trobi l'oficina més propera a través del Cercador d'oficines.

Banca electrònica

Li oferim un servei competitiu de Banca a Distància com a eina de relació amb el seu gestor i accés a la seva informació financera, que li permetrà beneficiar-se de funcionalitats i tarifes exclusives.

Gaudeixi d'aquest servei gratuït i operi de forma flexible i còmoda des de qualsevol lloc i dispositiu les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, sense cues ni esperes. Només cal que sol•liciti la Targeta de Banca a Distància a la seva oficina habitual.

Banca Telefònica

A través de Banca Telefònica atendrem les seves consultes i resoldrem els seus dubtes operatius de forma segura, ràpida i còmoda a través de qualsevol dels nostres agents especialitzats amb capacitat multiidioma.

Contacti amb nosaltres de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 i els dissabtes de 9.00 a 15.00.

  • Des del territori espanyol, 901.111.000
  • Des de l'estranger, +34.971.779.111

Aplicació mòbil

Baixi-les i comenci a gaudir de tots els seus avantatges.

A través de la nostra aplicació gratuïta per a telèfons intel•ligents i tauletes podrà accedir en tot moment als seus comptes i inversions, així com als serveis mòbils que li oferim, i podrà aprofitar-se de tarifes més avantatjoses respecte a altres canals.

L'app està disponible per a sistema operatiu iOS i Android. Premi el botó corresponent per baixar gratuïtament l'aplicació:

App StoreGloogle Play 

Servei d'alertes

Si vol estar informat sobre operacions i transaccions en el moment en què es produeixin, ara tindrà la possibilitat de configurar els avisos que vulgui rebre per missatge SMS o correu electrònic, amb la qual cosa gaudirà de més tranquil•litat i seguretat per als seus comptes.

Contracti la tarifa plana per tan sols 3 €/mes a través de Banca a Distància, Banca Telefònica o Oficines Banca March i controli tots els seus moviments.

Xarxes socials

A través dels nostres perfils socials li oferim assessorament financer sobre productes d'inversió i el mantenim contínuament informat sobre la situació dels mercats, cosa que li permetrà estar al dia i maximitzar la seva estratègia d'inversió.

Accedeixi als canals de comunicació Banca March:

TwitterYoutubeLinkedin

Fi del contingut principal