Actualitat

Comença el contingut principal

March Vida incorpora Paz Pinilla com a consellera independent

22 de març 2022 Categoria: Banca March

Amb el nomenament de Paz Pinilla, March Vida reforça el seu compromís per comptar amb professionals amb una trajectòria reconeguda, amb l'objectiu de continuar reforçant March Vida com un proveïdor d'estratègies d'assegurances de valor afegit.

  • Aquest nomenament reforça el compromís de l'asseguradora per comptar amb professionals amb una trajectòria reconeguda, amb l'objectiu de continuar reforçant March Vida com un proveïdor d'estratègies d'assegurances de valor afegit, sobre la base d'un assessorament integral en relació amb les necessitats materials i personals del client, d'acord amb un enfocament d'estalvi a llarg termini i que tingui en compte tant la jubilació com la planificació hereditària.
  • També s'incorporen al Consell d'Administració de March Vida Ángel Martínez Marañón i Miguel Corredoira, director general de Banca March i responsable de Banca Comercial i Privada, i director d'Experiència de Client de Banca March, respectivament.

March Vida, filial 100 % de Banca March, ha designat Paz Pinilla com a nova consellera independent, que també exercirà la presidència de la Comissió d'Auditoria de l'asseguradora. També s'incorporen al Consell d'Administració de March Vida Ángel Martínez Marañón, director general de Banca March i responsable de Banca Comercial i Privada, i Miguel Corredoira, director d'Experiència de Client de Banca March.

Amb el nomenament de Paz Pinilla, March Vida reforça el seu compromís per comptar amb professionals amb una trajectòria reconeguda, amb l'objectiu de continuar reforçant March Vida com un proveïdor d'estratègies d'assegurances de valor afegit, sobre la base d'un assessorament integral en relació amb les necessitats materials i personals del client, d'acord amb un enfocament d'estalvi a llarg termini i que tingui en compte tant la jubilació com la planificació hereditària.

Paz Pinilla té més de trenta anys d'experiència professional internacional en el sector assegurador, en què ha treballat amb un focus especial en el desenvolupament de solucions innovadores, en el tancament d'acords amb empreses alienes al sector i en la relació amb grans clients. Al llarg de la seva carrera professional ha exercit diversos càrrecs directius a diferents països (Espanya, Regne Unit, Hong Kong, Suïssa).

Llicenciada en Econòmiques, amb especialitat en Ciències actuarials, i membre de l'Institut d'Actuaris Espanyols (IAE), entre el 2014 i el 2017 va ser directora general de Swiss Re per a Espanya i Portugal. Des del mes d'octubre del 2020 és Lead Business Partner Prospective a l'àrea de Corporate Partnerships de Swiss Re a Suïssa, i s'encarrega de desenvolupar acords amb grans corporacions no asseguradores.

Final del contingut principal

.