Actualitat

Comença el contingut principal

March RS i Grupo Atisa dissenyen un servei per ajudar les empreses a reduir costos i emprendre reestructuracions amb focus en la cura a l'empleat

14 de juliol 2021 Categoria: Acords

Nou servei conjunt per a empreses.

March Risk Solutions (March RS), filial 100 % de Banca March i primer corredor d'assegurances especialista de capital totalment espanyol, ha tancat un acord amb Grupo Atisa, especialista en consultoria i externalització de processos en l'àmbit laboral, financer i jurídic, per comercialitzar de manera conjunta un servei a empreses en risc d'implementar plans de reestructuració de plantilla i reducció de costos després de la finalització dels processos d'ERTO establerts.

En un context en què nombroses companyies a Espanya tenen processos d'ERTO actius després de la irrupció de la COVID-19 i en què s'apropa la finalització d'aquests processos un cop conclosa l'última pròrroga del Govern, es preveu que moltes d'aquestes empreses es veuran en la necessitat de prendre mesures per adaptar-se a les noves tendències del mercat i garantir així el futur dels seus negocis, emprenent processos de reestructuració i reducció de costos.

Amb l'objectiu d'ajudar les empreses a adoptar aquestes mesures de la manera més adequada possible, March RS i Grupo Atisa uneixen la seva experiència en el disseny, l'assegurament i l'assistència tècnica i jurídica per oferir un nou servei que permeti a aquestes companyies adequar la seva dimensió a través de prejubilacions, expedients de regulació d'ocupació i programes de sortides voluntàries.

Tant March RS com Grupo Atisa coincideixen que una atenció propera als empleats que es desvinculen facilita a l'empresa la consecució dels seus objectius, disminuint el risc de conflictivitat i protegint la seva imatge reputacional. Seguint aquesta filosofia, aquesta nova solució es caracteritza perquè ha estat dissenyada amb focus en la cura a l'empleat, a qui es prestarà un servei personalitzat d'assessorament i gestió administrativa de tots els tràmits fins al moment de la jubilació.

Així mateix, les dues firmes unifiquen serveis de consultoria, serveis complets de gestió, contractació de pòlisses d'assegurances i atenció a empleat per tal de garantir l'èxit a les companyies que s'enfrontin a aquest tipus de processos de transformació.

Sobre Grupo Atisa

Grupo Atisa és especialista en consultoria i externalització de processos en l'àmbit laboral, financer i jurídic, i té més de 40 anys d'experiència a Espanya en la gestió de plans de prejubilació.

Sobre March Risk Solutions (March RS)

March RS, participada en un 100 % per Banca March, és el principal corredor d'assegurances de capital espanyol. És una corredoria d'assegurances especialitzada en la gestió de riscos, assegurances i previsió social per a empreses, que presta un servei integral a través d'unitats especialistes per segment d'activitat (indústria i serveis, esports, oci i turisme, construcció i energia, marítim i aviació) que atenen les seves necessitats d'assegurament més específiques i es recolzen en altres especialistes per producte (riscos financers, caució, flotes i previsió social) per oferir un servei 360º. Entre els clients de March RS s'inclouen més del 20 % de les companyies de l'IBEX, i ofereix els seus serveis a més de 150 països dels cinc continents a través de la seva xarxa internacional March RS International Alliance.

Final del contingut principal

.