Actualitat

Comença el contingut principal

March RS es converteix en el soci a Espanya del broker internacional Gallagher

04 de març 2022 Categoria: Acords

March Risk Solutions (March R.S.), filial 100% de Banca March i primera corredoria de capital totalment espanyol, anuncia la seva incorporació a la Gallagher Global Network (GGN).

  • March RS passa a formar part de la xarxa global de Gallagher, mantenint la seva independència d'actuació envers els clients.
  • Aquest acord permetrà a March RS reforçar l'estratègia internacional i ampliar la seva oferta de solucions.

 

March Risk Solutions (March RS), filial 100 % de Banca March i primera corredoria de capital totalment espanyol, anuncia la seva incorporació a la Gallagher Global Network (GGN), una de les xarxes mundials més grans de corredors que ofereix capacitats de servei al client a més de 150 països, i és propietat i està gestionada per Gallagher.

Amb aquest acord, March RS reforça el seu posicionament com a broker internacional sense renunciar a la independència per a la gestió del negoci a l'estranger i l'accés a mercats internacionals, un tret distintiu que l'ha caracteritzada des de la seva creació i que la dota de més flexibilitat d'adaptació a les necessitats dels clients.

La GGN és una xarxa internacional composta per oficines pròpies de Gallagher, juntament amb corredors associats líders als seus països respectius, seleccionats pels seus coneixements i experiència, la seva reputació sòlida en el mercat global i la qualitat del servei.

Gallagher és un proveïdor líder d'assegurances, gestió de riscos i serveis de consultoria, i té més de 34.000 empleats a tot el món, oficines pròpies a més de 56 països i ingressos per valor de més de 6.000 milions de dòlars.

Els membres de la GGN es beneficien d'un abast internacional important, de l'accés a coneixements tècnics locals i d'un equip experimentat dedicat a garantir que els clients multinacionals obtinguin una visió consolidada de les exposicions al risc i un programa d'assegurances que cobreixi tota l'amplitud dels riscos internacionals.

Igualment, podran accedir a l'àmplia gamma de corredors especialitzats i majoristes de Gallagher.

Alfonso García Larríu, conseller delegat de March RS, assegura: "Estem molt satisfets amb aquest acord, que sens dubte beneficia els clients de les dues companyies. Totes dues tenim un origen familiar, estem orientades al client i compartim molts valors com ara l'especialització, la integritat o la confiança". Aquesta aliança, afegeix, "és un instrument perfecte perquè March RS reforci la seva solvència i solidesa en el mercat internacional, mantenint la seva autonomia i independència".

Per part de Gallagher, John Durkin (Vice President-Global Alliances) exposa: "Estem molt contents de comptar amb March RS com a soci, ja que aquest acord reforça la xarxa global de Gallagher. El nostre objectiu és comptar amb socis forts a cada país que posin les necessitats del client en primer lloc. Marc RS té un esperit empresarial fort i demostra els valors familiars que considerem importants. Esperem tenir una relació llarga i mútuament beneficiosa".

Final del contingut principal

.