Actualitat

Comença el contingut principal

March RS adquireix la corredoria d'assegurances Llerandi Consultores

12 de maig 2021 Categoria: Acords

  • Amb aquesta operació, el broker d'assegurances especialista del grup Banca March es consolida com un dels principals agents en el sector de la logística i el transport.

March Risk Solutions (March RS), filial 100 % de Banca March i primer broker d'assegurances especialista de capital totalment espanyol, ha adquirit la corredoria d'assegurances Llerandi Consultores. L'operació, ja aprovada per la DGS, consolida l'aposta per l'especialització de March RS mitjançant la incorporació d'un dels brokers de referència en el sector de la logística i el transport, amb un equip de professionals de llarga trajectòria i especialització en el sector.

Llerandi Consultores, fundada el 1984, és un prestigiós broker especialitzat en la intermediació d'assegurances i gestió de riscos per a operadors logístics, transitaris i agències de transport, carregadors, fabricants i distribuïdors, a més d'altres companyies propietàries de flotes de vehicles. El broker, que treballa amb les principals asseguradores nacionals i internacionals del mercat espanyol, té actualment un equip de 23 professionals.

Després de la incorporació, March RS, primera corredoria de capital 100 % espanyol, es consolida com un dels principals brokers especialistes del mercat, i reforça així la tendència de creixement continuat que ha experimentat els últims anys, en els quals ha aconseguit més de 250 milions d'euros en primes intermediades.

Segons Alfonso García Larríu, conseller delegat de March RS, "l'adquisició de Llerandi Consultores ens permet enfortir la presència en un sector com el de la logística i el transport, amb un enorme potencial de creixement en aquests moments. L'especialització i la capacitat de Llerandi Consultores encaixa perfectament amb la nostra estratègia d'especialització, acompanyant les empreses espanyoles en els seus projectes nacionals i internacionals. En el cas del sector de la logística i el transport, Espanya és un referent a escala mundial i les companyies necessiten socis de garanties que gestionin de manera eficient els seus programes internacionals de gestió de riscos".

Per la seva banda, Jorge Llerandi Serrano, president de Llerandi Consultores, destaca la seva satisfacció pel fet d'unir-se a un projecte sòlid i ambiciós com el que lidera actualment March RS. "Valorem especialment la sintonia amb el seu estil de gestió i la seva especialització en empreses. Aquest acord suposa un salt qualitatiu en l'oferta de servei per als nostres clients, amb un equip de professionals de primera línia i el suport a la internacionalització creixent de la logística i el comerç electrònic. Tenim totes les eines i les capacitats per continuar sent els socis de confiança dels nostres clients en l'àmbit de riscos i assegurances".

"Les persones són importants, i per al nostre equip suposa una oportunitat única de desenvolupament professional i personal, a més de consolidar un projecte familiar reeixit i amb reconeixement en el sector", afegeix Jorge Llerandi Serrano.

Final del contingut principal

.