Actualitat

Comença el contingut principal

El Grup Banca March s’incorpora a IDIASEF, l’Institut per al Desenvolupament de la Intel·ligència Artificial en el Sector Financer i Assegurador

24 d’octubre 2022 Categoria: Banca March

  • L’objectiu d’IDIASEF és convertir-se en un punt de trobada per als diferents especialistes dedicats a la intel·ligència artificial en el sector financer i assegurador.
  • Amb aquesta incorporació, el Grup Banca March aprofundeix en el procés de digitalització amb l’objectiu de mantenir-se a l’avantguarda com a líder en tecnologia d’assessorament.
  • Banca March ha estat la primera entitat que digitalitza el seu model de banca privada per a la nova generació de clients que cerquen un servei més tecnològic i més autonomia en la gestió de les inversions.

 

El Grup Banca March s’ha incorporat a IDIASEF, l’Institut per al Desenvolupament de la Intel·ligència Artificial en el Sector Financer i Assegurador, una associació institucional sense ànim de lucre que té com a objectiu principal convertir-se en un punt de trobada per als diferents especialistes dedicats a la intel·ligència artificial en el sector financer i assegurador, tant en l’àmbit acadèmic i institucional com en el de negoci.

José Luis Acea, conseller delegat de Banca March, ha assenyalat: "Al Grup Banca March hem invertit molt de temps i recursos per situar-nos a l’avantguarda de la banca en línia i convertir-nos en líders en tecnologia d’assessorament, amb clients i professionals al centre d’aquest esforç, oferint la millor oferta omnicanal sense renunciar a la nostra essència, l’assessorament expert i la personalització dels serveis que prestem als clients que dipositen la confiança en nosaltres. Entrar a formar part d’una institució del prestigi d’IDIASEF no fa sinó reforçar el compromís de Banca March per continuar avançant i estar permanentment a l’avantguarda amb qualsevol iniciativa de digitalització que faciliti la vida dels nostres clients en la seva relació amb l’entitat, ressaltant que, a més, sempre poden comptar amb l’assessorament personalitzat dels nostres experts pel canal que millor s’adapti a les seves necessitats”.

Carlos Jaureguízar, president d’IDIASEF, ha manifestat: "És un orgull comptar amb un membre de la fortalesa i visió del Grup Banca March a l’Institut, on treballem dia a dia per tancar bretxes i estrènyer els llaços entre l’àrea de negoci, és a dir, casos reals, i el món acadèmic i tecnològic."

A IDIASEF hi participen membres acadèmics, com la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), institucions financeres, la Fundació d’Estudis Financers (FEF), el laboratori d’Intel·ligència Artificial Robexia i, com a membres observadors, la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP), Unespa (Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores) i el Barcelona Supercomputing Center - Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS). A més, i sense formar part de l’associació, en són membres convidats tant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) com el Banc d’Espanya, que reben informació sobre les activitats de l’institut.

Líders en tecnologia d’assessorament

Gràcies a un pla intens de transformació digital, que preveu inversions totals de prop de 220 milions d’euros entre el 2018 i el 2022, Banca March s’ha convertit en líder en tecnologia d’assessorament, amb el desenvolupament d’eines per a clients i gestors que permeten oferir una experiència d’assessorament omnicanal capdavanter, basat en productes exclusius i diferenciadors.

En aquest sentit, Banca March ha estat la primera entitat que digitalitza el seu model de banca privada per a la nova generació de clients que cerquen un servei més tecnològic i més autonomia en la gestió de les inversions. El mes de juny passat, l’entitat va llançar Avantio, la plataforma d’inversió més completa del mercat, que digitalitza el seu model de banca privada per a les noves generacions de clients. Amb aquest nou servei, l’entitat se situa a l’avantguarda de la banca en línia, oferint la millor oferta omnicanal sense renunciar a l’essència de l’entitat, que es continuarà basant en un assessorament expert i personalitzat.

Final del contingut principal

.