Actualitat

Comença el contingut principal

El Grup Banca March culmina l'adhesió de totes les seves línies de negoci al Pacte Mundial de les Nacions Unides

10 de novembre 2021 Categoria: Acords

Au questes signatures culminen un procés que va començar amb l'adhesió de Banca March, que ha renovat el seu compromís diverses vegades des que s'hi va unir el 2002.

  • Amb la incorporació de March Vida i Inversis, el Grup completa el procés d'adhesió al Pacte Mundial, del qual ja formen part Banca March, que ha renovat el seu compromís diverses vegades des que s'hi va unir el 2002, March AM, March RS i March PE. 
  • El Pacte reforça l'objectiu ferm del Grup Banca March de col·locar la sostenibilitat com a eix central de tota la seva activitat, oferint als seus clients productes i serveis més responsables a llarg termini.

El Grup Banca March ha culminat el seu procés d'adhesió al Pacte Mundial amb la unió d'Inversis —companyia de referència a Espanya en solucions tecnològiques globals i d'externalització de serveis d'inversió adreçats a clients institucionals— i March Vida —companyia d'assegurances de vida de l'entitat financera— com a socis signatory, amb el propòsit ferm d'assumir un paper actiu a escala nacional en l'avenç de la integració de factors sostenibles en tots els seus productes i serveis.

Aquestes signatures culminen un procés que va començar amb l'adhesió de Banca March, que ha renovat el seu compromís diverses vegades des que s'hi va unir el 2002, a la qual van seguir la boutique de gestió d'inversions del Grup Banca March, March Asset Management —també signant dels principis UNPRI des de l'abril del 2021—, March Risk Solutions, el principal corredor d'assegurances de capital espanyol, i March Private Equity, gestora d'inversions en capital risc del Grup. Totes elles s'han convertit en signants al llarg d'aquest any.

Amb la incorporació de totes les línies de negoci, el Grup Banca March ratifica la seva vinculació amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 i reforça el seu compromís amb la creació de productes i l'oferta de serveis que promouen la inversió i el finançament sostenibles per obtenir uns retorns més responsables per als seus clients i integrar en tots els seus productes i serveis els riscos derivats de factors ambientals, socials i de governança (ASG). 

Per a la integració d'aquests objectius, el Grup Banca March ha ampliat les seves polítiques d'inversió i de sostenibilitat i treballa en la incorporació dels principis següents:

  • La inclusió en el procés de presa de decisions d'inversió dels riscos mediambientals, socials i de govern corporatiu (ASG), que se sumen als criteris financers quantitatius i qualitatius tradicionals, base històrica de la presa de decisions de la companyia. 
  • L'increment de la implicació de la gestora amb les empreses en què inverteix, a través d'una participació més gran en les decisions de govern corporatiu mitjançant l'exercici del seu dret de vot. 
  • El diàleg obert amb les societats en què participa en temes relacionats amb els riscos mediambientals, socials i de govern corporatiu.

"Per nosaltres és un orgull anunciar l'adhesió de tot el Grup Banca March al Pacte Mundial de l'ONU, la iniciativa per la sostenibilitat corporativa més gran del món. La culminació d'aquest procés respon al nostre compromís ferm amb la sostenibilitat com a eix central de tota la nostra activitat, tant en el funcionament intern de totes les companyies del Grup com en les propostes d'inversió i finançament que plantegem als nostres clients. Busquem generar un impacte cada cop més positiu en l'entorn i les persones, sempre amb la vista posada en el llarg termini, d'una manera coherent amb la filosofia centenària de Banca March: el creixement conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat", argumenta Sonia Colino, directora de Desenvolupament, Comunicació i Marca de Banca March.

El Pacte Mundial de les Nacions Unides és la iniciativa per la sostenibilitat corporativa més gran del món. Les empreses signants es comprometen a incorporar, tant en les seves estratègies com en les seves operacions, deu principis universals relacionats amb els drets humans, el treball, el medi ambient i la lluita contra la corrupció, amb la finalitat d'avançar cap als objectius socials i la implementació dels ODS.

Final del contingut principal

.