Actualitat

Comença el contingut principal

El Consell de Banca March designa Eva Fernández Góngora com a nova consellera independent

30 de novembre 2021 Categoria: Banca March

Eva Fernández Góngora substitueix Albert Esteve Cruella, que cessa en el seu càrrec com a conseller de l'entitat un cop finalitzat el seu mandat per haver assolit la durada màxima legal.

Banca March ha designat Eva Fernández Góngora com a nova consellera independent de l'entitat. També formarà part de la Comissió de Nomenaments i Govern Corporatiu, així com de la Comissió Global de Riscos i de Canvi Tecnològic. Eva Fernández Góngora substitueix Albert Esteve Cruella, que cessa en el seu càrrec com a conseller de l'entitat un cop finalitzat el seu mandat per haver assolit la durada màxima legal. El Consell de Banca March ha agraït la seva dedicació i compromís des que es va incorporar el 2009 i ha destacat la seva àmplia experiència i coneixement en tot allò relatiu a l'empresa familiar i les seves aportacions valuoses com a president de la Comissió de Nomenaments i Govern Corporatiu, com a membre de la Comissió de Retribucions i durant el període en què va ser conseller coordinador. D'aquesta manera, i d'acord amb les normes internacionals de govern corporatiu més estrictes, el nombre de consellers de Banca March es manté en tretze (tres executius, cinc independents i cinc dominicals). La nova consellera independent és la cinquena dona en l'òrgan d'administració de Banca March, juntament amb María Antonia Otero Quintas i Agatha Echevarría Canales, ambdues conselleres independents, Catalina March Juan, dominical, i la vicepresidenta executiva del banc, Rita Rodríguez Arrojo.

Eva Fernández Góngora és membre des del 2019 del Consell d'Administració d'Inversis, filial 100 % de Banca March, i forma part de la seva Comissió de Nomenaments i Retribucions, i de la seva Comissió d'Auditoria i Riscos. Té més de trenta anys d'experiència professional internacional, especialment en les àrees de riscos operacionals, compliment normatiu, fusions i adquisicions, govern corporatiu i finances. Al llarg de la seva carrera professional ha exercit diversos càrrecs directius en la indústria de serveis financers, oci i turisme, B2B i B2C, així com en el sector de l'automoció. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid, en els últims deu anys ha ocupat diferents funcions de responsabilitat a American Express a Nova York, Madrid i Londres. Durant la seva última etapa a la capital britànica va liderar l'àrea de Risk and Compliance per a EMEA de la divisió American Express Global Business Travel. A més, té una àmplia experiència en el treball coordinat amb els reguladors de diferents països, incloent-hi la Reserva Federal, als Estats Units, i l'FSA al Regne Unit.

Final del contingut principal

.