Actualitat

Comença el contingut principal

El 80 % dels clients de Banca Privada i d'Empreses de Banca March fan servir els canals digitals

23 de maig 2023 Categoria: Digitalització

  • Entre les àrees especialitzades del banc, destaca la divisió de Banca d'Empreses, amb un 93 % dels clients que fan servir de forma habitual els canals digitals per a la seva operativa diària.
  • En Banca Privada, la taxa d'ús dels canals digitals es va situar el març del 2023 en el 75 %.
  • L'elevada taxa d'ús dels canals digitals en totes les àrees especialitzades de Banca March reflecteix l'ambiciós procés de transformació digital en què està immersa l'entitat per convertir-se en líder en tecnologia d'assessorament i continuar desenvolupant un model de negoci àgil i omnicanal, basat en productes exclusius i diferenciadors.
  • Banca March ha digitalitzat el seu model de banca privada amb Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat. Entre les seves múltiples funcionalitats, destaca el servei de broker en línia (Broker Avantio), que permet adoptar iniciatives d'inversió de manera autònoma, amb l'assessorament especialitzat de Banca March.
  • El 2022, el creixement d'ingressos en l'activitat del Broker Avantio va ser del 40 %. El març del 2023, aquest increment respecte del mateix període de l'any anterior es va situar en el 20 %.

El 80 % dels clients de les àrees especialitzades de Banca March (Banca Privada, Banca d'Empreses, Banca Patrimonial i Grans Empreses) fan servir de manera freqüent els canals digitals. Així, vuit de cada deu clients d'aquestes àrees especialitzades fan un ús habitual dels canals remots per al gruix de les seves operacions. Entre les àrees especialitzades, destaca especialment la divisió de Banca d'Empreses, la taxa d'ús de la qual és del 93 %. En Banca Privada, la taxa d'ús dels canals digitals es va situar el març del 2023 en el 75 %, un 3 % més respecte del mateix període de l'any anterior.

La elevada tasa de uso de los canales digitales en todas las áreas especializadas de Banca March refleja el ambicioso proceso de transformación digital en el que está inmersa la entidad para convertirse en líder en tecnología de asesoramiento y seguir desarrollando un modelo de negocio ágil y omnicanal, apoyado en productos exclusivos y diferenciadores.

Líders en tecnologia d'assessorament

Banca March ha estat la primera entitat que digitalitza el seu model de banca privada per a la nova generació de clients que cerquen un servei més tecnològic i més autonomia en la gestió de les inversions. Per això, el darrer exercici l'entitat va llançar Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat. Entre les seves múltiples funcionalitats, destaca el servei de broker en línia (Broker Avantio), que permet adoptar iniciatives d'inversió de manera autònoma, sempre amb l'assessorament especialitzat de Banca March.

El 2022, el creixement d'ingressos en l'activitat del Broker Avantio va ser del 40 %. El març del 2023, aquest increment respecte del mateix període de l'exercici anterior es va situar en el 20 %.

La plataforma de Broker Avantio disposa d'un servei de temps real per al mercat espanyol i americà (NASDAQ i NYSE), d'ús gratuït fins al 31 de desembre del 2023. Uns altres dels seus avantatges són la possibilitat de bonificació del 0,4 % del traspàs de valors d'una altra entitat fins a un màxim de 1.800 euros, l'absència de comissions per compravenda de valors fins a 1.200 euros durant el 2023 o la bonificació de 5 pb en el tram màxim amb un mínim d'1 € per títol.

Final del contingut principal

.