Actualitat

Comença el contingut principal

Banco Caminos confia en Inversis per ser el seu nou dipositari

14 de gener 2022 Categoria: Acords

  • Aquesta operació de canvi de dipositari incrementarà en 800 milions d'euros la xifra d'actius que custodia Inversis fins a superar els 10.000 milions d'euros.
  • L'acord assolit s'alinea amb el Pla estratègic d'Inversis, que té com a objectiu impulsar el creixement de la companyia tant a Espanya com internacionalment, i amb el Pla estratègic de Banco Caminos per concentrar els seus recursos en la digitalització i la generació de solucions noves per als seus clients.
  • Banco Caminos considera Inversis com a soci idoni gràcies als seus més de 20 anys d'experiència com a dipositari. En el darrer any, l'empresa ha augmentat en un 20 % el volum de negoci en aquesta àrea, gràcies a un equip de professionals amb alt coneixement del servei.

Inversis —companyia de referència a Espanya en solucions tecnològiques globals i d'externalització de serveis d'inversió dirigits a entitats financeres, participada al 100 % per Banca March— ha tancat un acord amb Banco Caminos, entitat financera especialitzada en banca privada i personal, pel qual rep la confiança per ser el nou dipositari de l'entitat.

Aquesta operació de canvi de dipositari incrementarà en 800 milions d'euros la xifra d'actius que custodia Inversis fins a superar els 10.000 milions d'euros. Igualment, consolida la relació de la companyia amb Banco Caminos, que ja compta amb Inversis com a proveïdor de serveis globals d'outsourcing, liquidació i custòdia en renda variable, renda fixa, fons d'inversió i plans de pensions per a totes les entitats del Grup Caminos.

L'acord assolit s'alinea amb el Pla estratègic d'Inversis, que té com a objectiu impulsar el creixement de la companyia tant a Espanya com internacionalment. A més, reforça la seva aposta pel negoci de dipositaria, en què Inversis és un dels líders del mercat nacional. També està en línia amb el Pla estratègic de Banco Caminos, entitat pertanyent al Grup Caminos, per concentrar els seus esforços i recursos en la digitalització i la generació de noves solucions per als clients dels sectors de l'enginyeria, la salut i altres sectors professionals en què el Grup Caminos i les seves entitats financeres (Banco Caminos i Bancofar), la seva operadora de banca-assegurances, FAM Caminos, la seva gestora de fons, Gestifonsa, i la seva gestora de pensions, Gespensión, centren la seva activitat.

L'acord entre Banco Caminos i Inversis respon, a més, a una bona pràctica de govern corporatiu del sector financer que consisteix a separar la figura de gestora i dipositària a les entitats financeres.

Banco Caminos considera Inversis com a soci idoni gràcies als seus més de 20 anys d'experiència com a dipositari. En el darrer any, la companyia ha augmentat en un 20 % el volum de negoci en aquesta àrea, gràcies al treball i coneixement del seu equip especialitzat, que fa un seguiment profund de l'activitat i les operacions dels seus clients, no només complint les obligacions de supervisió pròpies del dipositari sinó donant assessorament i acompanyant les gestores en el dia a dia i en la seva relació amb els organismes reguladors i inversors.

Final del contingut principal

.