Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March se situa per segon any consecutiu com l’únic banc espanyol entre les millors empreses per treballar a Europa, segons Great Place To Work®

09 de setembre 2022 Categoria: Banca March

Banca March, que presenta el nivell més alt de solvència del sistema financer espanyol, participava en la categoria de grans empreses (més de 500 empleats).

  • Aquest reconeixement se suma a l’obtingut l’abril passat, quan es va incloure l’entitat entre les cinc millors empreses per treballar a Espanya. També el 2022, i per quart any consecutiu, Banca March ha obtingut la certificació del Top Employers Institute.
  • Aquesta fita suposa un nou reconeixement al model de negoci de Banca March, basat en el lideratge en solvència, assessorament responsable, solidesa reputacional, qualitat del servei, tecnologia d’assessorament i gestió de persones, amb els professionals més ben formats del sector.
  • Gràcies a aquest model, Banca March s’ha convertit en una de les millors empreses per treballar i en la millor escola de gestors de banca privada i assessorament a empreses de la banca espanyola.
  • Segons l’enquesta feta per Great Place to Work®, 9 de cada 10 empleats de Banca March afirmen sentir-se orgullosos dels seus assoliments i manifesten el desig de continuar treballant al banc.

Banca March repeteix, per segon any consecutiu, com l’únic banc espanyol entre les millors empreses per treballar a Europa, segons el rànquing que elabora la consultora independent Great Place To Work®, un dels més prestigiosos del món pel que fa a la gestió de les persones i el talent. Banca March, que presenta el nivell més alt de solvència del sistema financer espanyol, participava en la categoria de grans empreses (més de 500 empleats).

Aquest reconeixement a les polítiques de gestió de les persones i el talent abona novament el model de negoci de l’entitat, basat en el lideratge en solvència, assessorament responsable, solidesa reputacional, qualitat del servei, tecnologia d’assessorament i gestió de persones, amb els professionals més ben formats del sector.

Segons l’enquesta feta per Great Place to Work®, 9 de cada 10 empleats afirmen sentir-se orgullosos dels seus assoliments com a professionals de Banca March i manifesten el desig de continuar treballant al banc.

Anselmo Martín-Peñasco, sotsdirector general de Banca March i responsable de l’àrea de Recursos Humans, ha manifestat: "Per a nosaltres és un orgull enorme haver tornat a formar part, per segon any consecutiu, del rànquing europeu de Great Place To Work® i ser l’únic banc espanyol que hi figura. Gràcies al nostre model de gestió de persones, fonamentat en la formació i l’especialització, Banca March s’ha convertit en una de les millors empreses per treballar i en la millor escola de gestors de banca privada i assessorament a empreses de la banca espanyola. Som l’entitat que inverteix més de mitjana en formació per empleat dins del sector; per això tenim els gestors més ben preparats, als quals oferim un lloc on poden desenvolupar una carrera professional llarga i fructífera, en un entorn en què es prioritza la igualtat d’oportunitats, el desenvolupament professional i la conciliació de la vida laboral i personal. El nostre objectiu és mantenir-nos com una organització d’alt rendiment, orientada als resultats i basada en valors ètics de professionalitat, competència, meritocràcia i banca responsable."

El rànquing de Great Place To Work® s’elabora amb les respostes confidencials d’1,4 milions de treballadors de més de 3.000 empreses de 37 països d’Europa. En aquestes enquestes s’avalua la confiança, la innovació, els valors de l’empresa i el lideratge dels empleats.

La inclusió de Banca March al rànquing europeu per segon any consecutiu s’afegeix als altres reconeixements obtinguts per Banca March en matèria de gestió de persones. Al mes d’abril Banca March es va situar com la cinquena millor empresa per treballar a Espanya, segons el rànquing Best Workplaces elaborat per Great Place to Work®. Aquest 2022 el banc també ha estat certificat per la mateixa consultora, per tercer any consecutiu, com una gran empresa per treballar. També va obtenir, per quart any, la certificació del Top Employers Institute.

Final del contingut principal

.