Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March renova la certificació ISO 22301 d'AENOR, que garanteix la continuïtat del negoci davant de qualsevol risc o incident

16 de març 2023 Categoria: Banca March

  • Per a la renovació d'aquesta certificació internacional, Banca March ha hagut de superar un procés rigorós d'auditoria realitzat per AENOR.
  • La renovació de la certificació ISO 22301 acredita que Banca March disposa d'un sistema de gestió de continuïtat de negoci (SGCN) que li permet seguir desenvolupant la seva activitat sense interrupció en cas d'incidències greus.
  • La continuïtat de negoci és un element clau per a Banca March, de manera que l'entitat ha emprès un projecte específic per a la reestructuració, la maduració i la millora dels seus plans de continuïtat.

Banca March ha renovat la certificació internacional ISO 22031, expedida per AENOR, després de superar un procés rigorós d'auditoria durant els dies 6 i 7 de març. La norma ISO 22301, una de les més estrictes en l'àmbit internacional, acredita que l'entitat disposa d'un sistema de gestió que garanteix la continuïtat del negoci i de la prestació de serveis als clients sense interrupció en cas d'incidències greus, tant de caire tecnològic com de qualsevol altre tipus.

La renovació d'aquest certificat, que evidencia el compromís de l'entitat amb la resiliència operacional, s'inscriu en el marc del procés de transformació digital de Banca March, entitat que ha desenvolupat eines per a clients i gestors que permeten oferir una experiència d'assessorament omnicanal capdavanter i que han convertit l'entitat en líder en tecnologia d'assessorament.

Reforç de la ciberseguretat

Com a conseqüència de la digitalització, cada cop són més freqüents els ciberatacs que les organitzacions han d'afrontar. AENOR ha verificat, d'acord amb aquest estàndard internacional ISO 22301, que Banca March compleix tots els protocols, sistemes i procediments que asseguren que la companyia pot continuar oferint els seus serveis en cas d'atacs i amenaces greus de caràcter digital.

Així mateix, AENOR ha certificat que Banca March està en disposició de tornar a l'activitat normal en el menor temps possible per tal de garantir el servei als clients i empleats en cas de riscos de tota mena, com ara grans nevades, incendis, desproveïment de proveïdors o possibles pandèmies futures.

David Juanas, director de la Unitat de Risc Tecnològic de Banca March, afirma: "La continuïtat de negoci és un element clau per a Banca March, de manera que hem emprès un projecte específic per a la reestructuració, la maduració i la millora dels nostres plans de continuïtat. Com a resultat, hem reduït els riscos en matèria de continuïtat i hem millorat la nostra resiliència enfront de tota mena d'atacs i incidències. Gràcies a tot aquest esforç, AENOR ha pogut verificar que Banca March compleix tots els protocols i procediments que asseguren que podem continuar oferint els nostres serveis en cas d'incidències o crisis, tornant a la normalitat en el menor temps possible i amb el menor impacte en la qualitat del servei que prestem als clients".

Final del contingut principal

.