Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March reforça la seva oferta per a clients corporatius amb BME FX, la plataforma de futurs sobre divises de BME

06 de setembre 2021 Categoria: Acords

Banca March ha tancat un acord amb BME per participar en BME FX, una plataforma de futurs sobre divises xRolling FX.

  • Banca March es converteix en la primera entitat a llançar BME FX per a clients majoristes, donant resposta a les necessitats de les empreses en l'àmbit de les cobertures de tipus de canvi en mercats regulats amb el nou contracte de futurs sobre divises de BME.
  • L'entitat posa a disposició dels seus clients corporatius una tecnologia innovadora i una eina transparent i àgil, avançant en la consolidació d'un model de negoci enfocat en l'assessorament àgil i omnicanal, recolzat en la tecnologia i en productes diferenciats.

Banca March ha tancat un acord amb BME per participar en BME FX, una plataforma de futurs sobre divises xRolling FX, que permetrà als seus clients corporatius accedir a un mercat regulat amb preus transparents mitjançant una tecnologia àgil, ràpida i personalitzada. Banca March serà creador de mercat en aquesta plataforma. xRolling FX és un derivat sobre 17 parells de divises en un mercat multilateral, sota la supervisió del MEFF, el mercat de derivats de BME.

Aquesta iniciativa està adreçada a clients majoristes, empreses grans o mitjanes, intermediaris financers, gestores de fons i grups que precisin gestionar el risc de tipus de canvi mitjançant l'ús de derivats. Amb aquest acord, Banca March oferirà als seus clients un terminal de BME FX per operar directament en el mercat regulat, que inclou preus oficials difosos públicament i comissions transparents.

José Manuel Arcenegui, director general de Banca March i responsable de l'Àrea de Banca Corporativa, va explicar: "Banca March fa un pas més per consolidar-se com a banc de referència en l'assessorament d'empreses, empreses familiars i famílies empresàries, facilitant als seus clients la gestió del risc de tipus de canvi a través d'un mercat regulat i transparent. Així mateix, l'entitat avança en la seva estratègia de digitalització, que busca millorar l'experiència del client i oferir-li els serveis més innovadors a través de múltiples canals, en aquest cas gràcies a la col·laboració d'una entitat líder com BME”.

Banca March, líder en assessorament a l'empresa familiar

Banca March ha configurat un model de negoci únic, especialitzat en banca privada i patrimonial i assessorament a empreses (amb un enfocament especial en l'empresa familiar), amb la ràtio de solvència més elevada del sistema financer espanyol, basat en els millors professionals formats a l'Escola Talent Banca March, un ús creixent de la tecnologia al servei del negoci, productes exclusius com la coinversió i el lideratge en la qualitat del servei percebuda pels clients.

En Banca Corporativa, l'activitat de Banca March se centra en empreses, empreses familiars i famílies empresàries, especialització que es focalitza en finançament alternatiu, direct lending, solucions de tresoreria a mida i cobertures de riscos.

L'entitat està immersa en un procés ambiciós de transformació digital, enfocat cap a un assessorament àgil i omnicanal, recolzat en eines amb la millor tecnologia i en productes exclusius i diferenciadors. La tecnologia i la digitalització estan al servei del model de negoci, i són fonamentals per continuar oferint la qualitat de servei excel·lent que caracteritza Banca March i per donar resposta a l'augment de la demanda de serveis a distància. Recentment s'han posat en marxa noves utilitats, com ara el reporting online (una informació detallada i àgil del rendiment dels estalvis i inversions en temps real), l'agilització de la contractació de productes a distància, la incorporació d'eines de gestió al núvol, el xifratge amb tecnologia blockchain o solucions de vendes a les xarxes socials, entre d'altres.

Final del contingut principal

.