Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March reforça la seva expansió territorial obrint la seva primera oficina a Pamplona

23 d’octubre 2023 Categoria: Allgemeines

  • Amb aquesta nova obertura, Banca March referma el seu compromís amb la regió i avança en l'objectiu d'esdevenir el principal referent a Espanya en Banca Privada i assessorament a empreses.
  • L'oficina està ubicada a la 2a planta del número 1 del Carrer Yanguas y Miranda, zona emblemàtica de la capital navarresa.

Banca March inaugura una nova oficina al número 1 del carrer Yanguas y Miranda, local 3, 2a planta. Es tracta d'una oficina temporal mentre l'entitat treballa en l'obertura d'un centre de negoci a peu de carrer, representatiu del model de negoci diferencial de Banca March. Aquesta nova oficina, que se suma a l'obertura a Múrcia el mes de juny, s'emmarca en les directrius incorporades al Pla Triennal 2023-2025 per ampliar la presència de Banca March a llocs estratègics.

L'obertura de una oficina a Pamplona referma el compromís de Banca March amb la regió —actualment té oficines a Bilbao, Vitòria, Sant Sebastià, Logroño i Saragossa— i reforça el seu objectiu d'esdevenir el principal referent a Espanya en Banca Privada, Banca Patrimonial i assessorament a empreses, àrees que presenten creixements importants.

El volum de negoci de les àrees de Banca Privada i Patrimonial de Banca March va avançar un 21 % en termes interanuals i es va situar en 25.000 milions d'euros a finals de juny, mentre els actius sota gestió van augmentar un 31 %. En Banca d'Empreses, on Banca March ha consolidat la seva especialització en assessorament, amb un enfocament especial en les empreses familiars, el nombre de clients a juny va créixer un 5 % respecte al mateix període de l'any anterior.

Ángel Martínez, director general de Banca March i responsable de Banca Comercial i Privada: "Som una entitat especialitzada en Banca Privada i assessorament a empreses, amb un enfocament especial en l'empresa familiar i en el binomi empresa-empresari. Amb aquesta nova obertura, pretenem estendre el nostre model de negoci diferencial per esdevenir el banc de referència en la gestió de patrimonis i en l'assessorament a empreses familiars i famílies empresàries de Navarra. De moment, ens hem instal·lat en una oficina provisional, però estem treballant per trobar un emplaçament definitiu d'acord amb el nostre model de negoci únic i no replicable, basat en el lideratge en solvència, assessorament responsable, solidesa reputacional, qualitat del servei, tecnologia d'assessorament i gestió de persones, amb els professionals més ben formats de la banca espanyola".

Final del contingut principal

.