Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March reforça el seu assessorament en finances sostenibles amb activitats de formació per als seus empleats

19 d’agost 2021 Categoria: Sostenibilitat

Banca March, amb l'objectiu d'oferir als seus clients el millor assessorament especialitzat en inversió sostenible, ha llançat una formació en Finances Sostenibles per al 100% de la plantilla, en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Financers (IEF).

  • Banca March arriba a un acord amb l'Institut d'Estudis Financers (IEF) per formar el 100 % de la plantilla de l'entitat, amb l'objectiu d'oferir als seus clients el millor assessorament especialitzat en inversió sostenible.
  • El curs, a més d'oferir un ampli coneixement en la matèria, serveix com a preparació per al títol EFPA ESG Advisor, recentment llançat per EFPA España.
  • Banca March ofereix formació en sostenibilitat al 100 % de la plantilla i busca formar els millors assessors també en sostenibilitat, un element que cada vegada té més pes en les carteres d'estalviadors i inversors.

Banca March, amb l'objectiu d'oferir als seus clients el millor assessorament especialitzat en inversió sostenible, ha llançat una formació en Finances Sostenibles per al 100 % de la plantilla, en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Financers (IEF).

A banda d'oferir un ampli coneixement en aquesta matèria, el curs serveix com a preparació per a l'obtenció del títol EFPA ESG Advisor, recentment llançat per EFPA España. Es tracta d'una nova certificació europea adreçada als professionals de l'assessorament financer que vulguin complementar els seus coneixements i competències certificades, amb l'objectiu d'adquirir una qualificació en relació amb els factors ESG per a la distribució de productes i serveis financers.

Sonia Colino, directora de Desenvolupament, Comunicació i Marca de Banca March, ha declarat: "Estem molt satisfets de col·laborar amb l'Institut d'Estudis Financers en la formació dels nostres empleats, especialment en matèria de sostenibilitat, un aspecte clau per a Banca March i un dels eixos sobre els quals se sustenta el negoci de la firma. Oferim formació en sostenibilitat a tots els nostres professionals. Som la millor escola de formació de gestors de la banca espanyola i volem formar els millors assessors també en sostenibilitat, element clau per entendre el món d'avui i de les dècades vinents. En un entorn en què els inversors cada vegada estan més conscienciats amb l'impacte social i mediambiental de les decisions financeres, la planificació i l'assessorament professional són imprescindibles. Sabem que només a través de l'excel·lència i l'especialització podem oferir als nostres clients el millor servei, cosa que explica tots els recursos que destinem a la formació dels nostres assessors i de tots els professionals de Banca March."

Un banc compromès amb la formació i la sostenibilitat

La formació en Finances Sostenibles, de 50 hores de durada, s'emmarca en l'estratègia de Banca March que pretén aprofundir en la sostenibilitat i fomentar la seva aplicació en tots els àmbits d'actuació del banc. El 100 % de la plantilla de Banca March té accés a una àmplia oferta formativa en matèria de sostenibilitat. Així, la formació en Finances Sostenibles es complementa amb altres iniciatives que tenen com a objectiu formar els professionals de Banca March i ampliar els seus coneixements en matèria de sostenibilitat i inversió sostenible. Entre aquestes iniciatives destaquen:

  • Sustainability and Climate Risk. Aquesta certificació de GARP (Global Association of Risk Professionals), destinada als equips especialitzats de l'entitat, està orientada a l'especialització en el tractament de nous riscos i la seva relació amb la gestió de riscos financers. Concretament, està pensada per potenciar els coneixements de gestió de riscos associats al canvi climàtic.
  • Curs de Conscienciació en Sostenibilitat impartit en col·laboració amb AFI Escuela de Finanzas.
  • Formació ESG Sostenibilitat impartida per Deloitte i destinada al Consell d'Administració, Comitè de Direcció i Comitè de Sostenibilitat.
  • Conferències sobre sostenibilitat a càrrec d'experts en la matèria.

Així mateix, al llarg de l'últim any s'ha ampliat l'oferta formativa amb ajudes per a la realització de projectes docents i de recerca acadèmica En col·laboració amb la Universitat d'Oviedo, l'any 2020 es va posar en marxa el Doctorat Banca March, gràcies al qual cada any professionals de l'entitat cursaran el doctorat en Economia i Empresa. Així, dins dels temes que pot abastar el doctorat hi ha el de sostenibilitat econòmica.

Banca March es consolida com una escola de formació de gestors de patrimonis com cap altra i destaca per la important inversió en formació en els seus professionals, molt superior a la mitjana del sector, cosa que es tradueix en un servei excepcional al client. Tots els professionals de Banca March han rebut formació en els últims cinc exercicis amb un pla anual adaptat a les necessitats dels equips i al context de cada moment. En els últims anys ha estat especialment rellevant la formació relacionada amb assessorament, amb l'objectiu de disposar dels professionals més ben preparats del sector, amb certificacions en la matèria a escala internacional.

Final del contingut principal

.