Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March reforça el compromís amb les illes Canàries

26 de maig 2021 Categoria: Acords

Renova el conveni de col·laboració amb la Confederació Canària d'Empresaris (CCE).

Banca March es posa a disposició de les empreses canàries per afrontar la recuperació econòmica.

El darrer 24 de maig, Javier Galarraga, director territorial de Canàries de Banca March, i Agustín Manrique de Lara, president de la Confederació Canària d'Empresaris (CCE), van segellar la renovació de l'acord que des del 2015 uneix ambdues institucions i que busca reforçar el vincle a llarg termini entre la CCE i Banca March.

Mitjançant aquest conveni, Banca March ofereix als membres de la CCE l'experiència gairebé centenària d'una entitat 100 % familiar, l'única en el sistema financer espanyol, especialitzada en la gestió i l'assessorament patrimonial, molt orientada a les empreses, amb un focus especial en les empreses familiars i famílies empresàries, aportant solucions que van més enllà de les merament bancàries, com ara finançament alternatiu, direct lending, solucions de tresoreria a mida i cobertures de riscos.

En un context com l'actual, marcat per l'inici de la recuperació econòmica després de l'impacte de la COVID-19, les empreses demanen als bancs proximitat i productes i serveis financers flexibles i de qualitat que els permetin emprendre els seus projectes de recuperació, així com l'assessorament estratègic i financer que Banca March ofereix a càrrec de professionals altament qualificats.

Segons Javier Galarraga, "l'acord fa palès el compromís que tradicionalment ha tingut Banca March amb les illes Canàries i, especialment, amb les empreses i els empresaris de l'arxipèlag. Aquests mesos de dificultats ens han reafirmat en les nostres conviccions. Només posant els nostres clients i professionals al centre de la nostra estratègia podem assolir els objectius que ens hem marcat: oferir propostes de finançament i assessorament patrimonial rendibles i sostenibles. Som el banc més solvent d'Espanya, sense conflicte d'interessos atès el nostre caràcter totalment familiar, i aquesta és la millor garantia que podem oferir a tots aquells que dipositen la seva confiança en nosaltres. Ara és quan hem d'estar a l'altura de les circumstàncies i donar resposta a les demandes dels nostres clients. A través d'aquest conveni, facilitarem l'accés al finançament d'operacions, millorant alhora la liquiditat d'empreses i autònoms de les illes Canàries".

Així mateix, els associats, mitjançant aquest conveni, disposaran de serveis competitius amb els quals podran finançar operacions i trobar solucions financeres adequades a la naturalesa dels diferents negocis i projectes empresarials en tresoreria, liquiditat, inversió i cobertura de riscos, entre d'altres.

En el marc d'aquest conveni, també es preveuen accions divulgatives adreçades a empreses, empresaris i autònoms, amb la finalitat de concretar necessitats de finançament, de gestió d'estalvis o d'assessorament patrimonial, i de reforçar l'operativa en funció de les seves característiques.

Final del contingut principal

.