Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March reemborsa fins a 1.200 euros en comissions als nous clients del seu broker en línia

28 de juny 2023 Categoria: Productes

  • Banca March inclou en el paquet de benvinguda de la seva plataforma d'inversions Avantio un Bo Broker que suposa la devolució de fins a 1.200 euros en comissions als nous clients que operin a través de la plataforma aquest any. La mesura s'emmarca en l'estratègia de Banca March per impulsar la millor experiència digital entre els estalviadors que reclamen autonomia en les seves inversions.
  • A més, l'entitat bonifica als nous clients les carteres que traspassin a Banca March: un 0,4 %, fins a 1.800 euros, en el cas de valors; un 1 %, fins a 2.000 euros, en el cas de fons d'inversió; mentre que en plans de pensions la bonificació se situa en el 2 %, 3 % o 4 % en funció que se superin els trams de 5.000, 15.000 o 50.000 euros.
  • Banca March ha digitalitzat el seu model de banca privada amb Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat. Entre les seves múltiples funcionalitats, destaca el servei de broker en línia (Broker Avantio), que ha registrat un creixement d'ingressos en l'activitat del 40 % el 2022.
  • Vuit de cada deu clients de les àrees especialitzades de Banca March (Banca Privada, Banca d'Empreses, Banca Patrimonial i Grans Empreses) fan servir de manera freqüent els canals digitals per realitzar el gruix de les seves operacions. Aquesta elevada taxa d'ús reflecteix l'ambiciós procés de transformació digital en què està immersa l'entitat.

Banca March, que l'any passat va llançar la plataforma en línia d'inversió Avantio per impulsar l'experiència digital més completa entre els estalviadors que volen autonomia en les seves decisions, ofereix als nous clients el millor Bo Broker de benvinguda del mercat, que preveu el reemborsament de fins a 1.200 euros en comissions. A més, el traspàs de carteres dels nous clients que provin Avantio està premiat amb bonificacions. L'estratègia respon a l'aposta de l'entitat per situar-se com a líder en tecnologia d'assessorament i continuar desenvolupant un model de negoci àgil i omnicanal, fonamentat en productes exclusius i diferenciadors.

Per convidar els estalviadors a provar el servei de broker en línia (Broker Avantio), el traspàs de valors es bonifica un 0,4 %, fins a 1.800 euros, i es dona accés a informació en temps real dels mercats mundials de renda variable i fons cotitzats (ETF). La plataforma de Broker Avantio disposa d'un servei de temps real per al mercat espanyol i americà (NASDAQ i NYSE) gratuït fins al 31 de desembre del 2023. Un altre dels seus avantatges és la bonificació de les comissions de custòdia.

En el cas de traspàs de fons, la bonificació assoleix l'1 %, fins a 2.000 euros, amb accés als fons d'inversió de les principals gestores mundials, mentre que en plans de pensions el premi és del 2 % per a traspassos superiors a 5.000 euros, del 3 % per als que superin els 15.000 euros i del 4 % de bonificació per a plans que traspassin un saldo superior a 50.000 euros.

Així mateix, els clients que s'incorporin a Avantio també podran accedir a una oferta sòlida de dipòsits en línia disponibles a través de la plataforma. Hi destaquen Dipòsit Plus V i Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos, tots dos amb una aportació mínima de 10.000 euros. El primer ofereix un interès fix anual del 2,50 %, un dels més rendibles del mercat, i té un termini de venciment de 12 mesos. El Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos ofereix un interès nominal anual a venciment del 2,60 % i permet la cancel·lació anticipada en qualsevol moment.

Banca March ha estat la primera entitat que ha digitalitzat el seu model de banca privada. El 2022, l'entitat va llançar Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, pensada per als nous clients que busquen més autonomia en la gestió de les seves inversions. Entre les múltiples funcionalitats de la plataforma, destaca el servei de broker en línia (Broker Avantio), gràcies al qual els clients del banc poden adoptar iniciatives d'inversió de manera autònoma, sempre amb l'assessorament expert de Banca March.

El 2022, el creixement d'ingressos en l'activitat del Broker Avantio va ser del 40 %. El març del 2023, aquest increment respecte del mateix període de l'exercici anterior es va situar en el 20 %.

Ús dels canals digitals

El 80 % dels clients de les àrees especialitzades de Banca March (Banca Privada, Banca d'Empreses, Banca Patrimonial i Grans Empreses) fan servir de manera freqüent els canals digitals. Així, vuit de cada deu clients d'aquestes àrees especialitzades fan un ús habitual dels canals remots per al gruix de les seves operacions. Entre les àrees especialitzades, destaca particularment la divisió de Banca d'Empreses, la taxa d'ús de la qual se situa en el 93 %. En Banca Privada, la taxa d'ús dels canals digitals es va situar el març del 2023 en el 75 %, un 3 % més respecte del mateix període de l'any anterior.

L'elevada taxa d'ús dels canals digitals en totes les àrees especialitzades de Banca March reflecteix l'ambiciós procés de transformació digital en què està immersa l'entitat per convertir-se en líder en tecnologia d'assessorament i continuar desenvolupant un model de negoci àgil i omnicanal, basat en productes exclusius i diferenciadors.

Final del contingut principal

.