Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March, reconeguda per la tasca de difusió dels valors del Pacte Mundial de les Nacions Unides

21 de juny 2022 Categoria: Banca March

El 2021, el Grup Banca March va culminar el procés d'adhesió al Pacte Mundial amb la unió de totes les seves filials en qualitat de socis signatory

  • L'entitat ha estat reconeguda com a Soci Prescriptor Plata del Pacte Mundial de les Nacions Unides Espanya gràcies a la tasca de difusió de les iniciatives posades en marxa per l'organisme internacional.
  • El reconeixement, que ha tingut lloc durant l'Assemblea General 2022 del Pacte Mundial, confirma l'objectiu ferm del Grup Banca March de posicionar la sostenibilitat com a eix central de tota la seva activitat, oferint als clients productes i serveis més responsables a llarg termini.
  • El 2021, totes les filials del Grup Banca March es van adherir al Pacte Mundial de les Nacions Unides.

Banca March ha estat reconeguda com a Soci Prescriptor Plata del Pacte Mundial de les Nacions Unides Espanya gràcies a la tasca de sensibilització i difusió dels valors que impulsen i defineixen aquesta iniciativa de l'ONU.

El reconeixement ha tingut lloc durant l'Assemblea General 2022 del Pacte Mundial, celebrada al Palau de la Borsa de Madrid, i l'encarregada de recollir el premi ha estat Sonia Colino, directora de Persones, Marca i Sostenibilitat de Banca March. "A Banca March, la sostenibilitat i el benestar de les persones són eixos vertebradors de la nostra activitat, tant pel que fa al funcionament intern de totes les companyies del Grup com a les propostes d'inversió i finançament que plantegem als clients. El nostre compromís amb el Creixement Conjunt, que és la base de la nostra filosofia centenària, ens exigeix una gestió que contribueixi a un model econòmic integrador i sostenible i que, alhora, sigui rendible per als grups d'interès amb què ens relacionem: clients, empleats, accionistes i societat en general. Per això, és un orgull immens per a nosaltres haver estat mereixedors d'aquest reconeixement", ha afirmat Sonia Colino.

El 2021, el Grup Banca March va culminar el procés d'adhesió al Pacte Mundial amb la unió de totes les seves filials en qualitat de socis signatory. Després de l'adhesió inicial de Banca March, que va tenir lloc el 2002 i que ja s'ha renovat en repetides ocasions, van venir la de March Asset Management, boutique de gestió d'inversions del Grup Banca March —també signatària dels principis UNPRI des de l'abril del 2021—; March Risk Solutions, el principal mediador d'assegurances de capital espanyol; March Private Equity, gestora d'inversions en capital risc; March Vida, companyia d'assegurances de vida, i Inversis, companyia de referència a Espanya en solucions tecnològiques globals i d'externalització de serveis d'inversió adreçats a clients institucionals.

D'aquesta manera, el Grup Banca March ratifica el seu objectiu ferm de situar la sostenibilitat com a eix central de tota la seva activitat, oferint als clients productes i serveis més responsables a llarg termini, que promoguin la inversió i el finançament sostenibles, sempre integrant aquells riscos derivats de factors ambientals, socials i de governança (ASG).

El Pacte Mundial de les Nacions Unides és la iniciativa més gran del món per la sostenibilitat corporativa. Les empreses signatàries es comprometen a incorporar, tant en les seves estratègies com en les seves operacions, deu principis universals relacionats amb els drets humans, l'ocupació, el medi ambient i la lluita contra la corrupció, amb la finalitat d'avançar cap als objectius socials i la implementació dels ODS.

Final del contingut principal

.