Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March posa a disposició dels clients un simulador fiscal per optimitzar la tributació de les seves inversions

09 de desembre 2021 Categoria: Productes

Es tracta de la primera eina del sector que integra tots els productes d'inversió del client.

  • L'eina permet incloure tots els productes d'inversió del client, la qual cosa facilita als gestors de Banca March fer simulacions i proposar les millors decisions d'inversió des d'un punt de vista impositiu.
  • És la primera aplicació del sector que ofereix als usuaris la possibilitat d'introduir les posicions financeres que mantenen en altres entitats, cosa que permet avaluar globalment la situació de cada client.

Banca March posa a disposició dels clients un dels simuladors fiscals més complets del sector financer, que els facilitarà una millor optimització tributària de les decisions d'inversió. Es tracta de la primera eina del sector que integra tots els productes d'inversió del client i, a més, ofereix la possibilitat d'agregar les posicions financeres que mantingui en altres entitats, la qual cosa permet fer una avaluació global de la situació patrimonial de cada client.

Ángel Martínez Marañón, director general de Banca March i responsable de l'Àrea de Banca Comercial i Privada, afirma: “A Banca March hem desenvolupat el simulador fiscal més complet del mercat, amb l'objectiu de posar a disposició dels nostres clients una eina idònia per optimitzar l'impacte impositiu de les seves inversions. Som un banc especialitzat en banca privada, gestió patrimonial i assessorament a empreses que treballa per prestar un servei excel·lent per part dels gestors més ben preparats de la banca espanyola. Per això oferim un assessorament integral als nostres clients, financer, tributari i en matèria d'assegurances. Amb la incorporació d'aquesta eina, els nostres gestors podran oferir un servei millor als clients i assessorar-los en la presa de les decisions d'inversió més favorables.”  

L'aplicació, que ha estat desenvolupada en col·laboració amb Analistas Financieros Internacionales (Afi) i Inversis, permetrà als clients de Banca March calcular quina seria la tributació anual derivada de la compravenda de valors i els rendiments en totes les posicions. El simulador permet, a més, incorporar dades d'operacions immobiliàries, així com altres actius que es puguin incloure a la base imposable de l'estalvi.

Cap a un assessorament àgil i omnicanal

Banca March està immersa en un procés de transformació digital enquadrat en el Pla #SomTransformació, l'objectiu del qual se centra a millorar l'experiència de clients i gestors a través d'un assessorament àgil i omnicanal i a oferir una major eficiència operativa gràcies a l'evolució de les bases tecnològiques de l'entitat. En aquest sentit, Banca March manté un ritme intens d'incorporació de noves funcionalitats per aconseguir una experiència digital plenament satisfactòria per als seus clients.

La incorporació del simulador fiscal suposa una fita més en el procés de transformació digital que Banca March està duent a terme, en dependència directa de la vicepresidenta de Banca March, Rita Rodríguez Arrojo. Per a aquest desenvolupament, l'entitat ha comptat amb la col·laboració d'Analistas Financieros Internacionales (Afi) —consultora experta en finances i desenvolupament de solucions tecnològiques que millorin la interacció amb els clients— i d'Inversis —companyia de referència a Espanya en solucions tecnològiques globals i d'externalització de serveis d'inversió dirigits a entitats financeres, asseguradores i nous actors que busquin entrar al negoci de la distribució de productes d'inversió, participada al 100 % per Banca March, que ha col·laborat en tasques d'integració.

Recentment, Banca March s'ha convertit en la primera entitat financera a Espanya que ha posat a disposició dels seus clients un nou servei de signatura per veu que utilitza un sistema de biometria per validar operacions. Un servei innovador que permet als clients agilitzar la signatura de traspassos i transferències de manera ràpida i segura.

Així mateix, Banca March ha millorat l'experiència digital dels clients ampliant les eines d'inversió que ofereix la seva banca en línia. La nova proposta, amb identitat pròpia i continguts específics, permet als usuaris de l'entitat contractar valors en línia de manera més àgil, amb accés a un univers de més de 40.000 instruments (accions, ETF, fons i plans de pensions). Així mateix, permet accedir a informació detallada i a anàlisis dels mercats financers, així com als informes d'Estratègia de Mercats dels experts de l'entitat. També s'hi han incorporat eines de control avançades que permeten als usuaris fer anàlisis tècniques i fonamentals per avaluar les seves decisions d'inversió. També s'han reforçat funcionalitats ja existents, com ara el cercador avançat de fons, renda variable o ETF, les fitxes de productes i els comparadors d'instruments d'inversió.

Final del contingut principal

.