Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March porta ajuda humanitària a la frontera de Polònia amb Ucraïna i col·labora amb el trasllat a Espanya de refugiats ucraïnesos

18 de març 2022 Categoria: Banca March

Banca March posa en marxa aquesta iniciativa amb l'ajuda d'un grup de voluntaris, professionals de l'entitat, que iniciaran viatge per lliurar el material humanitari recollit i acompanyar les famílies d'ucraïnesos a Espanya.

  • Un grup de professionals de Banca March viatja amb autobús per lliurar medicaments i articles de primera necessitat i acompanyar un grup de refugiats ucraïnesos a València, on els esperen famílies d'acollida.  
  • L'entitat ha habilitat un compte (ES86 0061 0029 1617 2521 0110, concepte: Ucrania), amb l'objectiu de recaptar fons per fer un segon viatge i cobrir les necessitats de les persones que arribin a Espanya. 

Fidel al seu lema de creixement conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general, Banca March ha engegat una iniciativa per portar ajuda humanitària a la frontera de Polònia amb Ucraïna i col·laborar en el trasllat de persones que han hagut d'abandonar les seves llars i que seran acollides per famílies a la seva arribada a Espanya, amb destinació final a València.

Banca March posa en marxa aquesta iniciativa amb l'ajuda d'un grup de voluntaris, professionals de l'entitat, que el proper diumenge iniciaran el viatge per lliurar el material humanitari recollit (fonamentalment medicaments, productes d'higiene, roba i articles d'abric, així com menjar no perible) i acompanyar les famílies d'ucraïnesos a Espanya. Banca March assumeix els costos del transport, els medicaments, l'allotjament i la manutenció durant tot el viatge.

L'entitat ha habilitat un compte (ES86 0061 0029 1617 2521 0110, concepte: Ucrania), els fons del qual es destinaran a fer un segon viatge i a l'atenció de les necessitats de les persones que arribin a Espanya.

Famílies d'acollida a Valencia

El trajecte es realitzarà en un autobús amb aproximadament quaranta places que ocuparan dones, ancians i nens d'Ucraïna. Quan arribin a Polònia, la primera parada serà a la ciutat de Wrocław, on es lliurarà tota l'ajuda humanitària recollida. Després del lliurament del material, el viatge continuarà fins a la localitat fronterera de Przemysl, on s'ha organitzat la recollida dels ucraïnesos que posaran rumb a València, on els esperen famílies d'acollida. 

En els darrers anys, Banca March ha impulsat nombroses accions de voluntariat, a les quals tots els professionals s'han abocat. En aquesta ocasió, la resposta dels professionals de Banca March ha estat rebuda amb entusiasme i el nombre de voluntaris per al viatge, les aportacions d'articles de primera necessitat per portar-los a la frontera amb Ucraïna i les donacions per a l'adquisició dels materials necessaris han superat totes les expectatives.  

Els materials necessaris que es reclamen des de les zones frontereres i Ucraïna inclouen vitamines per a dones i nens, raspalls de cabells, desodorants, tallaungles, sacs de dormir, matalassos inflables, mantes, llaunes de conserva, pasta, oli, cafè, tovalloles, pastilles de sabó, gel de dutxa, roba interior, mitjons o bolquers.

Final del contingut principal

.