Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March organitza un segon viatge per portar refugiats ucraïnesos a Espanya

22 d’abril 2022 Categoria: Banca March

Un grup de voluntaris, professionals de l'entitat, surten aquest diumenge per lliurar material de primera necessitat i acompanyar les famílies ucraïneses en el viatge de tornada a Espanya.

  • Un grup de professionals de Banca March viatja aquest diumenge a Polònia per lliurar material de primera necessitat i portar cap aquí un grup de refugiats, que seran acollits per la Fundació Madrina.
  • L'entitat ha habilitat un compte (ES86 0061 0029 1617 2521 0110, concepte: Ucrania), amb l'objectiu de recaptar fons per finançar aquest segon viatge i cobrir les futures necessitats de les persones que arribin a Espanya. 

Fidel al seu lema de Creixement Conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general, Banca March ha posat en marxa una nova iniciativa per portar ajuda humanitària a Polònia i col·laborar en el trasllat a Espanya de refugiats ucraïnesos que seran acollits per famílies coordinades per la Fundació Madrina.

Un grup de voluntaris, professionals de l'entitat, surten aquest diumenge per lliurar material de primera necessitat i acompanyar les famílies ucraïneses en el viatge de tornada a Espanya. Banca March assumeix els costos del transport, medicaments, allotjament i manutenció durant tot el viatge, gràcies a les aportacions anònimes que han fet persones i empreses al compte habilitat a l'efecte i que encara manté obert (ES86 0061 0029 1617 2521 0110, concepte: Ucrania). Els fons es destinaran a aquest segon viatge, així com a l'atenció de les futures necessitats de les persones arribades a Espanya.

El trajecte es farà en un autobús i una furgoneta per portar 45 dones, homes grans i infants d'Ucraïna. Quan arribin a Polònia, la primera parada serà a la ciutat de Wrocław, on es lliurarà tota l'ajuda humanitària recollida. Després del lliurament del material, el viatge continuarà fins a Varsòvia, on la Fundació Madrina ha organitzat la recollida dels refugiats ucraïnesos que posaran rumb a Espanya. Un cop a casa nostra, la Fundació s'encarregarà d'acomodar-los entre les famílies d'acollida

Els darrers anys, Banca March ha impulsat nombroses accions de voluntariat, a les quals s'han abocat tots els professionals. En aquesta ocasió, la resposta dels professionals de Banca March s'ha rebut amb entusiasme i el nombre de voluntaris per al viatge, les aportacions d'articles de primera necessitat per portar fins a la frontera amb Ucraïna i les donacions per a l'adquisició dels materials necessaris han superat totes les expectatives.

Els materials necessaris que es reclamen des de les zones frontereres i Ucraïna inclouen principalment aliments, material sanitari, vitamines per a dones i nens, sacs de dormir, matalassos inflables, mantes, llaunes de conserva, pasta, oli, cafè, tovalloles, pastilles de sabó, gel de dutxa, roba interior, mitjons o bolquers.

Final del contingut principal

.