Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança un pla de pensions que complementa i reforça l'estratègia d'inversió Next Generation, basada en megatendències de futur

09 de setembre 2021 Categoria: Productes

Banca March ha anunciat avui el llançament de March Next Generation PP, un pla de pensions amb liquiditat diària adreçat a persones amb un horitzó de jubilació a mitjà-llarg termini.

  • March Next Generation PP, que té liquiditat diària, va adreçat a persones amb un horitzó de jubilació a mitjà-llarg termini que busquen rendibilitat i estan disposades a assumir riscos apostant per sectors de creixement, ja que inverteix un mínim del 75 % de la seva exposició total en renda variable.
  • El nou pla de pensions complementa la gamma Cicle de Vida de Banca March, que inclou March Generación X PP, un pla de pensions dissenyat per a l'anomenada generació X (nascuts entre el 1970 i el 1980), i March Babyboomer PP, que dona resposta a les necessitats d'estalvi a llarg termini dels nascuts en la dècada dels seixanta.
  • Així mateix, March Next Generation PP reforça l'oferta existent de productes i serveis Next Generation de Banca March, ja disponible sota les modalitats de gestió discrecional de carteres (GDC), fons de fons (March Next Generation FI) i PIES (PIAS Next Generation Unit Linked). L'estratègia Next Generation es va llançar per primera vegada el 2019 sota la modalitat GDC i es basa en tres megatendències globals que estan configurant els canvis econòmics i socials del futur: revolució 4.0, sostenibilitat i medi ambient, i demografia i estil de vida. El 2020 aquesta estratègia va obtenir una rendibilitat del 30,11 % i des del seu llançament acumula una revaloració de més del 100 %.

Banca March ha anunciat avui el llançament de March Next Generation PP, un pla de pensions amb liquiditat diària adreçat a persones amb un horitzó de jubilació a mitjà-llarg termini, que busquen rendibilitats elevades i estan disposades a assumir riscos apostant per sectors amb perspectives d'alt creixement.

El nou llançament és un complement perfecte per a la gamma Cicle de Vida de Banca March, que inclou March Generación X PP, un pla de pensions dissenyat per a l'anomenada generació X (nascuts entre el 1970 i el 1980), i March Babyboomer PP, que dona resposta a les necessitats d'estalvi a llarg termini dels nascuts en la dècada dels seixanta. En l'estratègia d'inversió Cicle de Vida, la distribució de la cartera s'ajusta al perfil inversor dels partícips a mesura que s'apropa la data de jubilació, amb una disminució progressiva de la volatilitat i l'exposició als actius de més risc, com la renda variable, i un augment del pres dels més conservadors, com la renda fixa.

Així mateix, el nou pla reforça l'estratègia d'inversions Next Generation, composta també per productes i serveis de gestió discrecional de carteres (GDC), un fons de fons (March Next Generation FI) i un PIES (PIAS Next Generation Unit Linked). Basada en megatendències globals, Next Generation es va llançar per primera vegada el 2019 sota la modalitat GDC i inverteix en una cartera de fons amb una perspectiva de mitjà i llarg termini, apostant per tendències que estan transformant la societat i l'economia: la revolució 4.0, la sostenibilitat i el medi ambient, així com la demografia i l'estil de vida. El seu objectiu és rendibilitzar els canvis que s'estan produint al món i materialitzar inversions guanyadores. El 2020 aquesta estratègia va obtenir una rendibilitat del 30,11 % i des del seu llançament acumula una revaloració de més del 100 %.

"A Banca March sempre mirem d'adaptar la nostra oferta de productes i serveis d'inversió amb estratègies alineades amb els canvis de paradigma que s'estan produint al món", explica Carlos Navarro, subdirector general adjunt de Banca March i responsable de l'Àrea d'Assegurances. "En aquest context, March Next Generation PP suposa un nou desenvolupament de la línia de productes i serveis Next Generation i enforteix el conjunt de l'estratègia, que ha tingut un gran èxit en captació i rendibilitat des del seu llançament fa dos anys. Així mateix, és un complement perfecte per a la nostra gamma de plans de pensions Cicle de Vida i reforça el compromís que tenim com a entitat d'acompanyar els clients al llarg de la seva vida amb les propostes que millor s'adapten al seu perfil, vetllant per la rendibilitat però, sobretot, per la preservació dels seus estalvis”.

Aposta per la tecnologia, valors industrials i de salut

March Next Generation PP invertirà un mínim del 75 % de l'exposició total en renda variable i té liquiditat diària. El pla està gestionat per March Gestión de Pensiones i la composició de la cartera no és fixa, tot i que hi ha determinades característiques que la defineixen: una distribució geogràfica amb predominança als Estats Units, Europa i Àsia, una exposició reduïda a serveis financers i grans energètiques, a més de la sobreponderació dels valors tecnològics, industrials i de salut.

Així mateix, té una exposició a companyies mitjanes i petites superior a la de l'índex de referència, amb presència en empreses en etapes inicials de desenvolupament —especialment en el sector tecnològic— i una sensibilitat important al dòlar nord-americà per tractar-se d'un mandat global.

Final del contingut principal

.