Saltar navegació. Anar directament al contingut principal

Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança un fons de renda variable que inverteix en solucions contra el canvi climàtic

15 de desembre 2022 Categoria: Sostenibilitat

  • March International – March Climate Solutions és un fons temàtic que busca invertir en companyies i sectors internacionals que aportin solucions als reptes plantejats pel canvi climàtic.
  • El fons inverteix el 100 % de la cartera en companyies cotitzades a escala mundial i està estructurat al voltant de 10 macrotendències relacionades amb la cura del medi ambient i amb un potencial de creixement econòmic elevat.
  • March Climate Solutions està classificat com a article 8 segons el Reglament de divulgació de finances sostenibles (SFDR) i és susceptible de ser ofert a clients amb preferències de sostenibilitat.

Banca March ha llançat, a través de la seva gestora March Asset Management (AM), March International - March Climate Solutions, un fons temàtic de renda variable global que busca invertir en companyies i sectors que aportin solucions als reptes plantejats pel canvi climàtic i l'escalfament de l'atmosfera terrestre, i que promoguin la descarbonització de l'economia en línia amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides per al 2030.

El fons inverteix el 100 % de la cartera en companyies cotitzades a escala mundial i està estructurat al voltant de 10 macrotendències relacionades amb la cura del medi ambient i amb un potencial de creixement superior al de l'economia mundial en conjunt. Entre aquestes grans tendències hi hauria les energies renovables, l'economia circular, l'eficiència energètica o la tecnologia, que, al seu torn, se centrarien en diferents sectors com ara l'industrial, el consum discrecional o bàsic i el financer. Sectors que, en l'entorn de mercat actual, es veuen beneficiats per la caiguda de costos, un entorn regulador favorable i l'augment dels ajuts destinats a solucions climàtiques.

March Climate Solutions està classificat com a article 8 segons el Reglament de divulgació de finances sostenibles (SFDR) i és susceptible de ser ofert a clients amb preferències de sostenibilitat. Dins de la gamma luxemburguesa (March International), Iberia, Mediterranean Fund i March Green Transition Bond estan igualment classificats com a article 8, la qual cosa evidencia el compromís sòlid del grup Banca March amb la sostenibilitat i la cura del planeta.

Íñigo Colomo, gestor de March Climate Solutions: "El canvi climàtic és una realitat a la qual hem de fer front des de tots els àmbits, i el financer no pot ser una excepció. Des de fa anys, Banca March aposta per productes que facin compatibles la sostenibilitat i la inversió rendible. Aquest nou fons aprofundeix en aquesta línia i, a més, s'alinea amb uns clients cada vegada més sensibilitzats amb accions que ajudin a tenir cura del planeta".

Final del contingut principal

.