Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança un fons de renda variable que inverteix en solucions contra el canvi climàtic

15 de desembre 2022 Categoria: Sostenibilitat

  • March International – March Climate Solutions és un fons temàtic que busca invertir en companyies i sectors internacionals que aportin solucions als reptes plantejats pel canvi climàtic.
  • El fons inverteix el 100 % de la cartera en companyies cotitzades a escala mundial i està estructurat al voltant de 10 macrotendències relacionades amb la cura del medi ambient i amb un potencial de creixement econòmic elevat.
  • March Climate Solutions està classificat com a article 8 segons el Reglament de divulgació de finances sostenibles (SFDR) i és susceptible de ser ofert a clients amb preferències de sostenibilitat.

Banca March ha llançat, a través de la seva gestora March Asset Management (AM), March International - March Climate Solutions, un fons temàtic de renda variable global que busca invertir en companyies i sectors que aportin solucions als reptes plantejats pel canvi climàtic i l'escalfament de l'atmosfera terrestre, i que promoguin la descarbonització de l'economia en línia amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides per al 2030.

El fons inverteix el 100 % de la cartera en companyies cotitzades a escala mundial i està estructurat al voltant de 10 macrotendències relacionades amb la cura del medi ambient i amb un potencial de creixement superior al de l'economia mundial en conjunt. Entre aquestes grans tendències hi hauria les energies renovables, l'economia circular, l'eficiència energètica o la tecnologia, que, al seu torn, se centrarien en diferents sectors com ara l'industrial, el consum discrecional o bàsic i el financer. Sectors que, en l'entorn de mercat actual, es veuen beneficiats per la caiguda de costos, un entorn regulador favorable i l'augment dels ajuts destinats a solucions climàtiques.

March Climate Solutions està classificat com a article 8 segons el Reglament de divulgació de finances sostenibles (SFDR) i és susceptible de ser ofert a clients amb preferències de sostenibilitat. Dins de la gamma luxemburguesa (March International), Iberia, Mediterranean Fund i March Green Transition Bond estan igualment classificats com a article 8, la qual cosa evidencia el compromís sòlid del grup Banca March amb la sostenibilitat i la cura del planeta.

Íñigo Colomo, gestor de March Climate Solutions: "El canvi climàtic és una realitat a la qual hem de fer front des de tots els àmbits, i el financer no pot ser una excepció. Des de fa anys, Banca March aposta per productes que facin compatibles la sostenibilitat i la inversió rendible. Aquest nou fons aprofundeix en aquesta línia i, a més, s'alinea amb uns clients cada vegada més sensibilitzats amb accions que ajudin a tenir cura del planeta".

Final del contingut principal

.