Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança March Renta Fija 2025 Garantizado, un fons amb una alta rendibilitat per a perfils conservadors

04 d’agost 2022 Categoria: Productes

Aquest fons posa en valor la fortalesa del balanç de l'entitat, que permet garantir la inversió dels seus clients davant d'altres fons del mercat lligats a objectius.

  • El fons d’inversió garanteix una rendibilitat anual neta de l'1,68 % i disposarà de 12 finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament. No té inversió mínima i es podrà subscriure sense comissió d'entrada fins al 28 de setembre vinent.
  • March Renta Fija 2025 Garantizado posa en valor la solvència de Banca March, la més alta de la banca espanyola, que li permet garantir la inversió dels seus clients davant d'altres fons del mercat lligats a objectius.
  • El fons ja està disponible a Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el model de banca privada de l'entitat per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients.

Banca March, a través de la seva gestora March Asset Management (March AM), ha llançat March Renta Fija 2025 Garantizado, un fons d'inversió amb rendibilitat garantida dissenyat per a un perfil d'inversor més conservador. Aquest fons posa en valor la fortalesa del balanç de l'entitat, que permet garantir la inversió dels seus clients davant d'altres fons del mercat lligats a objectius.

En aquest sentit, Banca March manté el nivell de solvència CET 1 (18,54 %) més alt de la banca espanyola i un dels més alts d'Europa, així com ràtios de liquiditat —LCR (217,74 %) i DTL (153,35 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,19%) entre els més elevats del sector. Així mateix, Banca March continua registrant la taxa de mora més baixa del sistema financer espanyol.

March Renta Fija 2025 Garantizado

March Renta Fija 2025 Garantizado es podrà subscriure fins al 28 de setembre vinent sense comissió d'entrada i garantirà, a venciment, una rendibilitat anual neta de l'1,68 %. A més, no té inversió mínima i els clients disposaran de 12 finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament.

Es tracta, doncs, d'un producte conservador, amb una rendibilitat atractiva en un context incert i volàtil. Una bona alternativa a la liquiditat en compte per als clients que vulguin invertir a mitjà termini amb objectiu de preservació de capital.

Javier Escribano, director general de March AM, ha comentat: "Aquest producte és conseqüència de l'esforç constant que fem a Banca March per assegurar les millors alternatives per als nostres clients. En un context tan convuls com l'actual, la solvència de la nostra entitat ens permet comercialitzar un fons d'inversió garantit, amb una alta rendibilitat, dissenyat especialment per a aquells perfils més conservadors. Aquest producte és idoni per a aquells que busquen solucions que ofereixin la seguretat que confereix el criteri d'un equip de trajectòria reconeguda en la gestió de renda fixa."

Disponible a Avantio

Banca March ja permet contractar aquest nou fons d'inversió a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el seu model de banca privada per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients. Amb aquest nou servei, l'entitat es col·loca a l'avantguarda de la banca en línia, presentant la millor oferta omnicanal sense renunciar a un assessorament expert i personalitzat, que és i continuarà sent l'essència de Banca March.

Avantio disposa de les eines més avançades del sector i de més de 30.000 instruments d'inversió de les principals gestores de tot el món. Entre les seves funcionalitats principals destaquen un nou i avançat cercador de valors, fons i plans de pensions, accés puntual a les recomanacions d'estratègia de mercats de Banca March, informació en temps real de cotitzacions i un servei de reporting en línia que permet als clients disposar d'una informació clara, detallada i àgil de les posicions durant les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

Així mateix, la plataforma d'inversió permet als clients prendre les seves pròpies decisions d'inversió, en qualsevol moment i lloc. Mitjançant un broker en línia, aquells usuaris que busquin autonomia i immediatesa en les seves inversions podran prendre iniciatives d'inversió, per a la qual cosa sempre podran comptar amb l'assessorament especialitzat de l'entitat.

Ara, els nous clients que contractin el compte digital d'Avantio gaudiran d'una bonificació de l'1 % de l'import de traspàs de la seva cartera de fons d'inversió, fins a una bonificació màxima de 2.000 euros.

Final del contingut principal

.