Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança el primer unit linked del mercat que combina la inversió en actius líquids i il·líquids

26 de gener 2022 Categoria: Productes

March Vida i Banca March han llançat UL Revitalització Europea, la primera assegurança unit linked del mercat dissenyat per combinar actius líquids i il·líquids.
 

  • March Vida, filial 100 % de Banca March, llança UL Revitalización Europea, una assegurança de vida d’estalvi a llarg termini que permetrà als estalviadors combinar actius líquids i il·líquids en una sola assegurança.
  • L’assegurança vol beneficiar-se de la inversió en els sectors que prioritza el Pla Next Generation EU: transformació digital, transició ecològica i reactivació econòmica europea.
  • UL Revitalización Europea està dissenyada per a un perfil inversor decidit, que busqui diversificar en actius no tradicionals i beneficiar-se de la prima d’il·liquiditat.
  • La cartera, que combinarà un 80 % de productes il·líquids i un 20 % de líquids, la gestionarà exclusivament Banca March.
  • Fidel a la filosofia de coinversió del Grup Banca March, March Vida aportarà un 10 % addicional als projectes il·líquids que formin part d’aquesta cartera.

March Vida i Banca March han llançat UL Revitalización Europea, la primera assegurança unit linked del mercat dissenyada per combinar actius líquids i il·líquids. L’objectiu és rendibilitzar les oportunitats d’inversió que ofereixen els fons europeus de recuperació Next Generation EU, dotats amb més de 800.000 milions d’euros i que triplicaran els pressupostos de la UE els tres anys vinents, a fi de potenciar una Europa més verda, digital i resilient.

El pes més gran de la cartera del vehicle, un 80 %, el tindran els actius il·líquids, diversificats a través de deute privat, capital risc i venture capital. El 20 % restant s’invertirà a través d’actius en renda variable líquida; principalment, fons d’inversió. La distribució temàtica de la inversió s’inspira en la que tenen els fons europeus: s’assigna un 40 % a la transició ecològica; un altre 40 %, a la transició digital i un 20 %, a la reactivació econòmica i social. A més, fidel a la filosofia de coinversió del Grup, March Vida invertirà un 10 % en els projectes il·líquids que formin part de la cartera d’UL Revitalización Europea.

Un dels grans avantatges de l’assegurança, la cartera de la qual serà gestionada per l’equip de productes de Banca March, atès el seu magnífic historial d’inversió en producte il·líquid, és que permetrà a l’inversor decidit obtenir la màxima diversificació, en invertir tant en actius líquids com en actius il·líquids, cosa que permetrà capturar la prima d’il·liquiditat.

Un altre punt a favor és l’accessibilitat, ja que l’aportació mínima serà de 25.000 euros, una rebaixa substancial respecte als imports habituals que requereixen inversions en fons de capital risc o deute privat. Tot això sense perdre la projecció a llarg termini, innata en aquest tipus de vehicles, ja que la durada prevista del producte se situa entre els 10 i els 12 anys.

Miguel Aquiso, director general de March Vida, i l’equip de productes de Banca March asseguren: «A Banca March volem aprofitar el Pla Next Generation EU per oferir als nostres clients l’oportunitat d’invertir en aquest ambiciós projecte de recuperació econòmica a través d’una assegurança unit linked, un vehicle que permetrà seleccionar les millors alternatives d’inversió, líquides i no líquides, amb el focus posat en els sectors en què es concretarà la reactivació: la transformació digital, la transició ecològica i l’enlairament en si de l’economia europea. UL Revitalización Europea ofereix una estructura idònia per a estalviadors que vulguin diversificar en actius no tradicionals i beneficiar-se de la prima d’il·liquiditat.»

Final del contingut principal

.