Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança el nou compte digital AVANTIO, amb un 2,53 % TAE d'interès

20 de febrer 2024 Categoria: Productes

  • El nou compte AVANTIO està pensat per a clients digitals, no té comissions, ni de manteniment ni d'operacions, ofereix una targeta de dèbit gratuïta i un gestor personal remot.
  • L'entitat reforça amb aquest producte la seva aposta per l'estalvi diari oferint una atractiva rendibilitat amb la domiciliació de nòmina o pensió.
  • El compte online es pot contractar a través d'AVANTIO, la plataforma de banca digital de Banca March.

Banca March llança el nou compte digital AVANTIO que ofereix una atractiva rendibilitat del 2,50 % TIN (2,53 % TAE) en domiciliar la nòmina o la pensió per a un saldo màxim de 50.000 euros. Aquest nou compte online no té comissions de manteniment ni operació, i l'entitat ofereix als clients que la contractin una targeta de dèbit gratuïta que es pot integrar en el dispositiu mòbil.

El compte digital AVANTIO està pensat per cobrir les necessitats dels clients més digitals de l'entitat, així com per facilitar-los l'estalvi diari sense la necessitat de realitzar altres gestions o operacions. De la mateixa manera, el nou compte online ofereix una retribució de l'1 % TIN (1 % TAE) fins a 50.000 euros, en cas que no hi hagi ingressos periòdics domiciliats. 

Compte online amb assessoramnet personalitzat 

Les persones que contractin el compte digital AVANTIO podran comptar amb l'assessorament, l'essència de Banca March, d'un gestor personal a distància, que els ajudarà a prendre les millors decisions financeres per fer créixer els seus diners.

Segons Miguel Corredoira, subdirector general adjunt de Banca March i responsable de Desenvolupament de Negoci: "Aquest nou compte AVANTIO està pensat per als nostres clients amb un perfil més digital, però que no volen renunciar a la professionalitat i la solvència que ofereix Banca March. Creiem que la nostra solvència és el millor reclam i ens encanta oferir productes que combinin els nostres últims desenvolupaments en digitalització amb l'assessorament personalitzat que distingeix Banca March des del seu origen".

Final del contingut principal

.