Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança el fons March Renta Fija 2026, orientat a perfils de risc moderat

12 de juliol 2023 Categoria: Productes

  • March Renta Fija 2026, FI inverteix el 100 % de la cartera en actius de renda fixa pública i privada, fonamentalment en mercats de l'OCDE i amb fins a un 15 % d'exposició a països emergents.
  • El fons d'inversió ofereix, segons el fullet, una TAE neta estimada no garantida del 3 % per a les subscripcions realitzades fins al 5/9/2023 i mantingudes a venciment. La comercialització del fons es prolongarà fins a aquesta data i el venciment queda fixat per a principis de juny del 2026. La inversió mínima és de 1.000 euros, compta amb liquiditat diària i presenta cinc finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament.
  • March Renta Fija 2026, FI es pot contractar a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el reconegut model de banca privada de Banca March per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients.

Banca March ha llançat, a través de la seva gestora March Asset Management (AM), March Renta Fija 2026, FI, un fons orientat a perfils de risc moderat que vulguin invertir a mitjà termini amb l'objectiu de preservar el capital i obtenir una rendibilitat d'acord amb els tipus d'actius en què inverteix. El fons d'inversió ofereix una rendibilitat TAE neta estimada no garantida del 3 % —TIR del 3,67 %—, per a les subscripcions mantingudes a venciment (els nivells de TAE i TIR esmentats poden variar al llarg del període de comercialització).

Amb el cicle creixent de pujades de tipus oficials, els retorns oferts per la renda fixa ja constitueixen una veritable alternativa d'inversió enfront d'altres actius, i permeten obtenir rendibilitats positives per al risc assumit. March Renta Fija 2026, FI inverteix el 100 % de la cartera en actius de renda fixa pública i privada, en mercats fonamentalment de l'OCDE amb fins a un 15 % d'exposició a països emergents.

La comercialització del fons es prolongarà fins al 5 de setembre del 2023 inclusivament. El venciment de la seva cartera està fixat per a principis de juny del 2026. La inversió mínima és de 1.000 euros, té liquiditat diària i presenta cinc finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament.

Javier Escribanodirector general de March AM, ha afirmat: "L'objectiu dels nostres gestors és aconseguir per als clients la màxima rendibilitat amb el menor risc. Aquest és el motiu pel qual des del Grup Banca March apostem per la renda fixa, posant a disposició dels nostres inversors una cartera atractiva amb un risc moderat i sense pèrdua de liquiditat".

Disponible a Avantio: la plataforma d'inversió de Banca March

March Renta Fija 2026, FI està disponible a Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el model de banca privada de Banca March per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients. Aquest nou servei col·loca l'entitat a l'avantguarda de la banca en línia, pel fet que presenta la millor oferta omnicanal, mantenint l'assessorament expert i personalitzat que constitueix l'essència de Banca March.

Avantio disposa de les eines més avançades del sector i de més de 30.000 instruments d'inversió de les principals gestores de tot el món. Entre les seves funcionalitats principals destaquen un cercador de valors, fons i plans de pensions nou i avançat, l'accés puntual a recomanacions d'estratègia de mercats de Banca March, informació en temps real de cotitzacions i un servei de reporting online que permet als clients disposar d'una informació clara, detallada i àgil de les seves posicions durant les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

L'elevada taxa d'ús dels canals digitals, que es va situar durant la primera meitat de l'any en el 80 %, reflecteix l'ambiciós procés de transformació digital en el qual està immersa l'entitat per convertir-se en líder en tecnologia d'assessorament. En xifres, el març del 2023 l'increment d'ingressos en l'activitat del Broker Avantio va ser del 20 % respecte del mateix període de l'any anterior.

La plataforma d'inversió permet als usuaris prendre les seves pròpies decisions en qualsevol moment mitjançant aquest servei de broker en línia, alhora que disposen en tot moment de l'assessorament especialitzat de l'entitat. Els nous clients que contractin el compte digital Avantio rebran una bonificació de l'1 % de l'import que traspassin de la seva cartera de fons d'inversió, fins a un màxim de 2.000 euros.

Final del contingut principal

.