Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança el fons March Renta Fija 2025, orientat a perfils de risc moderat

28 de febrer 2023 Categoria: Productes

  • March Renta Fija 2025, FI inverteix el 100 % de la cartera en actius de renda fixa pública i privada, en mercats fonamentalment de l'OCDE amb fins a un 15 % d'exposició a països emergents.
  • La comercialització del fons es prolongarà fins al 24 de març del 2023 i el venciment està fixat per al final del juliol del 2025. La inversió mínima és de 1.000 euros, compta amb liquiditat diària i quatre finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament.
  • March Renta Fija 2025, FI es pot contractar a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el reconegut model de banca privada de Banca March per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients.

Banca March ha llançat, a través de la seva gestora March Asset Management (AM), March Renta Fija 2025, FI, un fons orientat a perfils de risc moderat que vulguin invertir a mitjà termini amb l'objectiu de preservar el capital i obtenir una rendibilitat d'acord amb els tipus d'actius en què inverteix.

Amb el cicle creixent de pujades de tipus oficials, els retorns oferts per la renda fixa ja constitueixen una veritable alternativa d'inversió enfront d'altres actius, i permeten obtenir rendibilitats positives per al risc assumit. March Renta Fija 2025, FI inverteix el 100 % de la cartera en actius de renda fixa pública i privada, en mercats fonamentalment de l'OCDE amb fins a un 15 % d'exposició a països emergents.

La comercialització del fons es prolongarà fins al 24 de març del 2023. El venciment està fixat per al final del juliol del 2025. La inversió mínima és de 1.000 euros, compta amb liquiditat diària i quatre finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament.

Javier Escribano, director general de March AM, afirma: "L'objectiu dels nostres gestors és aconseguir per als clients la màxima rendibilitat amb el menor risc. Per això, des de Banca March apostem per aquest tipus de productes de renda fixa, que posen a disposició dels nostres inversors una cartera atractiva amb un risc moderat i sense perdre liquiditat".

Disponible a Avantio: la plataforma d'inversió de Banca March

March Renta Fija, FI està disponible a Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el model de banca privada de Banca March per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients. Aquest nou servei col·loca l'entitat a l'avantguarda de la banca en línia, pel fet que presenta la millor oferta omnicanal, mantenint l'assessorament expert i personalitzat que constitueix l'essència de Banca March.

Entre les funcionalitats principals d'Avantio destaquen un nou i avançat cercador de valors, fons i plans de pensions, així com l'accés puntual a recomanacions d'estratègia de mercats per part dels experts de Banca March, la informació de cotitzacions en temps real i un servei de reporting en línia que proporciona als clients una informació clara, detallada i àgil de les seves posicions sempre que ho requereixin, a qualsevol hora i els set dies de la setmana.

Així mateix, la plataforma d'inversió, que compta amb les eines més avançades del sector i més de 30.000 instruments d'inversió de les principals gestores de tot el món, permet als usuaris prendre les seves pròpies decisions en qualsevol moment mitjançant un servei de broker en línia, i alhora sempre compten amb l'assessorament especialitzat de l'entitat. Els nous clients que contractin el compte digital d'Avantio rebran una bonificació de l'1 % de l'import que traspassin de la seva cartera de fons d'inversió, fins a un màxim de 2.000 euros.

Final del contingut principal

.