Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança el fons March Renta Fija 2025 II amb una rendibilitat anual neta estimada del 2,90 %

20 de desembre 2023 Categoria: Productes

  • El fons, orientat a perfils moderats, inverteix el 100 % de la cartera en actius de renda fixa pública i privada, en mercats fonamentalment de l'OCDE amb fins a un 15 % d'exposició a països emergents.
  • La comercialització del fons es prolongarà fins al 19 de febrer del 2024 i el venciment està fixat per a principis d'abril del 2025.
  • La inversió mínima de March Renta Fija 2025 II, FI és de 1.000 euros i té liquiditat diària.

 

Banca March ha llançat, a través de la seva gestora March Asset Management (AM), March Renta Fija 2025 II, FI, un fons d'inversió orientat a perfils de risc moderat que vulguin invertir a mitjà termini amb l'objectiu de preservar el capital i obtenir una rendibilitat d'acord amb els tipus d'actius en què inverteix.

March Renta Fija 2025 II, FI té una TAE neta estimada no garantida del 2,90 % i inverteix el 100 % de la cartera en actius de renda fixa pública o privada, en mercats fonamentalment de l'OCDE amb fins a un 15 % d'exposició a països emergents.

La comercialització del fons es prolongarà fins al 19 de febrer del 2024 inclusivament. El venciment de la seva cartera està fixat per a l'inici d'abril del 2025. La inversió mínima és de 1.000 euros, té liquiditat diària i presenta dues finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament.

Javier Escribano, director general de March AM, afirma: "L'objectiu dels nostres gestors és aconseguir per als clients la màxima rendibilitat amb el menor risc. Per això, des de Banca March apostem per aquest tipus de productes de renda fixa, que posen a disposició dels nostres inversors una cartera atractiva amb un risc moderat i sense perdre liquiditat".

On es contracta el nou fons de renda fixa de Banca March

March Renta Fija 2025 II, FI es pot contractar a les oficines de Banca March, als canals a distància que el banc posa a disposició dels seus clients (banca en línia, aplicació, banca telefònica) i a través d'Avantio, la plataforma digital d'inversió més completa del mercat, que ofereix el millor servei omnicanal acompanyat de l'assessorament expert i personalitzat propi de Banca March.

Final del contingut principal

.