Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança Dipòsit Plus III, un nou producte amb un interès fix del 2,12 %

20 de febrer 2023 Categoria: Productes

  • El producte ofereix un dels interessos més rendibles del mercat gràcies a la solvència de Banca March, una de les més altes del sistema financer espanyol, amb una ràtio de capital CET1 del 17,30 %.
  • El dipòsit es pot contractar fins al proper 17 de març a les oficines, amb una aportació mínima de 10.000 euros i fins a 2.000.000 euros.
  • Banca March reforça així la seva cartera de productes d'estalvi, llançant la tercera generació de Dipòsits Plus, atractius per a perfils més prudents que no renuncien a aconseguir una bona rendibilitat.   

 

Banca March ha llançat Dipòsit Plus III, un producte orientat als perfils més conservadors, als quals ofereix un tipus d'interès fix anual del 2,12 % (2,10 % TAE), un dels més rendibles del mercat. A l'atractiu de la rendibilitat s'hi suma la solvència de Banca March, una de les més altes del sistema financer espanyol, amb una ràtio de capital CET1 del 17,30 %.

El nou dipòsit té un termini de venciment de 18 mesos, moment en què els clients podran retirar la totalitat de l'import més els interessos sense cap tipus de comissió o penalització. L'aportació mínima per client és de 10.000 euros i la màxima se situa en 2.000.000 euros, i es pot contractar fins al 17 de març.

Aquest dipòsit se suma a altres ofertes de Banca March enfocades a perfils més prudents, com ara el Dipòsit Avantio 12 mesos, amb una remuneració del 2 % TAE, exclusiu per a clients nous que es donin d'alta en línia i contractin el Compte Digital Avantio. En aquest cas, l'aportació mínima és de 10.000 euros i la màxima de 150.000 euros.

Banca March reforça així la seva cartera de productes d'estalvi, atractius per a perfils més conservadors que prefereixen diversificar i augmentar el seu capital amb productes conservadors que ofereixen una rendibilitat atractiva.   

Final del contingut principal

.